Известие

Collapse
No announcement yet.

Амортисьори - какви?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

6 то а ти кони спорт на живо виждал ли си и имаш ли
    7 мо да билщаин сам виждал ее не можеш да познаеш че е рециклиран нали за това е рециклиран
    8 мо няма да спора с хора които знаят само своето мнение и не признават други мнения
    а ако не беше истина нямаше да я пиша
    9 то 1 литър бензин е 2-3 евро от ония дето искаш( но не за Ф1 а за WRC автомобили) и ако можеш да го платиш ще ти го набавя

спорам да споря щото никои не иска да слуша а само критикува

купете си амортесиори които са ви по джоба !!!!
    Volvo S80 2.0 T5 180hp
    Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
    Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

...
      ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
      ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
      Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
      Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp

Comment

Не че искам да ви плаша но от тези Глобо съм много разочарован, смених на ланчата и 4-те с такива и след 2 месеца преден десен изпусна, по точно стана като пружина едвам се натиска и като го пуснеш ще те изстреля, нещо вътре дрънчеше страшно, върнах го и по гаранция ми дадоха нов слагам го аз и след 5 дена се скапа левия по същият начин ядосах се махнах ги и в ДиН сложих закс и от 2 год нямам ядове. Ако някой не вярва може да ги види тия Глобо-то в мазето са ми един здрав и един строшен.

Comment

на 33-ката съм със закс или сакс или каквито са там, задните са вече на 7г, а предните на 4г и мога да кажа също много добри думи за тях
          ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
          ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Аз не бих препоръчал да се рециклират амортисьори, тъй като им е много малък живота след ремонта, поне аз си правих такъв експеримент преди време, а и в крайна сметка амортисьорите имат съществено значение за активната сигурност на автомобила-не е добра идея да се пести от това според мен.
            164 2.0 T.SPARK '97
            Honda CBR 929RR Fireblade

Comment

Абе то не е добре да се пести от каквото и да било, ама нали все пак 280лв. за един Sachs са си доста пари!!!
              Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
              Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
              Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

за 280 кинта си купуваш кони регулируеми
                Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower
                  за 280 кинта си купуваш кони регулируеми
                  Откъде могат да се закупят?
                  Alfa Romeo 155 1.8TS
                  Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Аз въобще не искам да давам 280 лева за амортисьори, особено като се има предвид при какви условия ще ги карам.
                    Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
                    Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
                    Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

6 то а ти кони спорт на живо виждал ли си и имаш ли
                      Да повече отколкото коли си имал ти

7 мо да билщаин сам виждал ее не можеш да познаеш че е рециклиран нали за това е рециклиран
                      Верно ли бе незнаех че по това че не им личи се познават че са рециклирани

8 мо няма да спора с хора които знаят само своето мнение и не признават други мнения
                      Мнението си е мнение ама фактите да ги изкривяваш си е простотия И обикновенно в спора се дават факти а не фантазии

а ако не беше истина нямаше да я пиша
                      Тва требва да го приема като "вервайте ми" ли

9 то 1 литър бензин е 2-3 евро от ония дето искаш( но не за Ф1 а за WRC автомобили) и ако можеш да го платиш ще ти го набавя
                      Тука пак много се убърка Говорехме за Ф1 и изведнъж врътна гъза към WRC Да мога да си го платя, благодаря за предложението ма доста преди да си помислиш за тоя бензин съм карал мотор с такъв

спорам да споря щото никои не иска да слуша а само критикува
                      купете си амортесиори които са ви по джоба !!!!
                      Ти не спориш Ти фантазираш Ако спореше щеше да даваш факти, ама не ти навсякъде "спираш да спориш" когато требе нещо да докажеш
                      Естественно че хората ще си купят каквото им е по джоба ама тука не е тва темата И докато такива като тебе се правят на умници и говорят глупости никой тук няма да е наясно с какво да кара
                      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                      sigpic
                      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от gigi
                        Не че искам да ви плаша но от тези Глобо съм много разочарован, смених на ланчата и 4-те с такива и след 2 месеца преден десен изпусна, по точно стана като пружина едвам се натиска и като го пуснеш ще те изстреля, нещо вътре дрънчеше страшно, върнах го и по гаранция ми дадоха нов слагам го аз и след 5 дена се скапа левия по същият начин ядосах се махнах ги и в ДиН сложих закс и от 2 год нямам ядове. Ако някой не вярва може да ги види тия Глобо-то в мазето са ми един здрав и един строшен.
                        Гиги аз ти вярвам естественно, ма кажи ми мойте как 2 години не мръднаха Та даже задните взеха вече да гният заедно с моста добре че го смених Ти поне знаеш че мойта кола си седи на пътя, то се виде и на италфеста де
                        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                        sigpic
                        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                          Гиги аз ти вярвам естественно, ма кажи ми мойте как 2 години не мръднаха Та даже задните взеха вече да гният заедно с моста добре че го смених Ти поне знаеш че мойта кола си седи на пътя, то се виде и на италфеста де
                          Твойта я знам много добре и като стабилност и като заден мост и найстина е така ма незнам на Ланчата защо тъй се получи. То в Бг няма 1 с 1 виж и с накладките Пермафюс какво става, явно на различните менте доставки се дължи цялата работа

Comment

То в Бг няма 1 с 1 виж и с накладките Пермафюс какво става, явно на различните менте доставки се дължи цялата работа
                            Именно! В БГ много трудно можеш да препоръчаш нещо на някой, щото то може да се окаже съвсем друга мая.... тъпа работа....
                            sigpic
                            === 75 1.8 T '86 ===
                            === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

http://web.hit.bg/orlin/DSC00041.JPG
                              http://web.hit.bg/orlin/DSC00042.JPG
                              http://web.hit.bg/orlin/DSC00043.JPG
                              ето така изглеждат КОНИ регулируеми
                              Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                                Абре не знам дали сънува...ама до като ме возеше един бакшиш отивайки да бие майстора който му е сменил единия амортисьор ми каза подобни неща.

Това го чух и от друг човек, че повечето амортисьори в БГ са си рециклирани.
                                това имах предвит и то от потвърдена информация , завода им е в турция,
                                но както и да е тези дни само нападателни хора кам мене виждам

K&W са наистина много добри и ако си се замислил провери цените

а за спортните дето бобо каза че рали колите били с билщаин

ми ти що не караш с гуми от формула едно ??? или с гориво от тяхното

едно е части да бегачка едно е за обикновен автомобил

да питах и за КОНИ имат отбикновенни( в българия ) ???
                                как така като в каталога им няма обикновенни а само спорт и вносителят ми каза че само спорт се внася за 155 и за ГТто

тва е от мене като инфо щото обиколих много преди купуваме каквото и да било
                                Аз казах Орлине че рали автомобилите в БГ карат много с Билщайн ако искаш може да те заведа да видиш.А колкото до спора няма смисъл да се спори кои амортесьори са по-добри Кони или Билщайн то се знае просто мисля че за цената на която е Билщайна са много добри
                                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                                X