Коя според Вас е най-подходящата лятна гума за 146-ца при положение, че не вдигам повече от 160 км/ч ? Имам предвид съотношението цена-качество. Good value for money Благодаря предварително на всички които ще се включат в темата.
Известие
Collapse
No announcement yet.
лЕтни гуми
Collapse
X
-
Не Дебица
Аз съм фен на добрите гуми. Просто за 60 лв (4х15) разлика мисля не си струва да рискуваш. За летни карам с Bridgestone Potenza и съм супер доволен, не съм ги купувал и не знам цена, но като цяло съм карал с BFGoodRich, Dunlop, Debica, Barum и има разлика и то голяма.
От Potenza-та съм най доволен и може би от Dunlop-а, BFGoodRich-а съм със зимни и те са отлични гуми."BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
-
Първоначално публикувано от georgygНе Дебица
Аз съм фен на добрите гуми. Просто за 60 лв (4х15) разлика мисля не си струва да рискуваш. За летни карам с Bridgestone Potenza и съм супер доволен, не съм ги купувал и не знам цена, но като цяло съм карал с BFGoodRich, Dunlop, Debica, Barum и има разлика и то голяма.
От Potenza-та съм най доволен и може би от Dunlop-а, BFGoodRich-а съм със зимни и те са отлични гуми.
Comment
-
Още един глас за Bridgestone Potenza , макар в момента да съм с Michelin Pilot Exalto, ма тия са в друга ценова категория!
Между другото един авер оня ден ме уби като ми каза че си е купил Sportiva 195/50/15 (ебем ли я ква марка е) по 68 лв.Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
И аз съм за Бриджстоун и въобще за всички Японски и т.н. гуми Йокохама;Тойоама и аз карам с Пилот Екзалто
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Летни гуми
Не са лоши и като цена биват.
Аз лично предпочитам континентал или файърстон.Карам обаче с купър асиметрични с твърд борд сещате се защо.
Пирелито е супер ама нека да оправят дупките.
Затова карам с по-евтини гуми максимум два сезона за да не ме е яд като ги избоча през лятото край Казанлъшките гета...97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Comment
-
Първоначално публикувано от SFINKSлуди сте да карате с гуми за по 150-200 лв парчето , разбирам да караш кола дето струва 20-30 000 кинта и ока4ването с 100% здраво ама тия наште коли на по +10 години с такива убави гуми .... 4исто прахосни4ествогумите са много важен момент от твоето пътуване, особено ако си почитател на по ненормалното каране, но което балшинството тука сме фенове, така че с гумите шега не бива, няма значение дали колата ти е на 1г или пък на 10г
ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
ALFA ROMEO 33 1.5 TI
Comment
-
Мисля, че винаги има смисъл от хубави гуми - все пак живота ми струва повече от 500-800 лева. Все пак контакта между пътя и колата се осъществява от гумите и то на много малка площ.2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
Comment