Известие

Collapse
No announcement yet.

Трябва ли да се притяга главата след основен ремонт?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение
    аз съм на мнение,че не трябва да се гледат километрите,а моточасовете наработка.
    Така е!Всички танкове,влекачи, трактори и други печки и фритюрници, измерват не в клометри, а в моточасове!
    Не знаех, че се отнася и за 164 биодизел!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Знам за една издухана чисто нова гарнитура на едно ГТВ точно 3000 км след основен ремонт при спокойно каране на магистралата с около 140 км ...Тези които правиха ремонта са на мнение че е трябвало да проверят стягането
      само гарнитурата се беше издънила ...
      sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение
        Знам за една издухана чисто нова гарнитура на едно ГТВ точно 3000 км след основен ремонт при спокойно каране на магистралата с около 140 км ...Тези които правиха ремонта са на мнение че е трябвало да проверят стягането
        само гарнитурата се беше издънила ...
        Може да е менте гарнитура или проблем в колата ма не е от стягане
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
          Може да е менте гарнитура или проблем в колата ма не е от стягане
          Може дане е от стягането не споря може и да е от ''майсторлъка " аз останах с такова впечатление .Но по-добре "три пъти мери един път режи" от колкото "три пъти го режа и все късо излиза"
          П.С за любопитните - Бутала в комплект с сегментите бяха от Гърция - Ricambi originali ,гарнитурата беше Guarnet Auto.
          Както и да е колата беше пусната в движение след имплантиране на мотор втора употреба, което излезе по-евтино( всичко на цената на две нови бутала ) , по-удачно и по бързо от ремонта - но човек се учи от грешките си другия път ще знаят!
          sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение
            Може дане е от стягането не споря може и да е от ''майсторлъка " аз останах с такова впечатление .Но по-добре "три пъти мери един път режи" от колкото "три пъти го режа и все късо излиза"
            П.С за любопитните - Бутала в комплект с сегментите бяха от Гърция - Ricambi originali ,гарнитурата беше Guarnet Auto.
            Както и да е колата беше пусната в движение след имплантиране на мотор втора употреба, което излезе по-евтино( всичко на цената на две нови бутала ) , по-удачно и по бързо от ремонта - но човек се учи от грешките си другия път ще знаят!
            Човек се учи ако осъзнае точно къде му е била грешката
            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
            sigpic
            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
              Човек се учи ако осъзнае точно къде му е била грешката
              именно
              sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

!!!
                Attached Files
                Alfa Romeo 156 2.0 TS `99

Comment

ахам

ахам,значи да вместо да правя основен ремонт на машината да си взема по-добре ДВГ,това ли е мнението?
                  Last edited by Kirilbalukchiev; d.m.y г., 13:37.

Comment

Каква е гаранцията, че "новият" ще е наред ако и той не се отвори и ревизира?

Comment

Бе то всичко е нож с две остриета, при което може да се калкулира цената като:
                      - първо за ремонт и после за друг ДВГ;
                      - първо за ДВГ и после за последващ ремонт.

Пък може да се разминеш само с първо, без после.
                      Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

Working...
                      X