Сменяй го със друг със същия размер.......
Известие
Collapse
No announcement yet.
Опасни и фалшиви носачи!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ivo8307 Покажи съобщениеAlra Romeo 156 T.S. 1.8 144kс.
здравейте!
искам да попитам за един проблем, от скоро време при ляв завой се чува нещо като бучене някаде отпред, дори и съвсем леко да вутна волана в ляво и се чува, а в дясно всичко си е наред, ако някой се досеща от какво може да е да свирка. Ас си мисля да не е лагер!
alfa romeo156 2.0TS 11'97
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеДнес колата се сдоби с 2 нови носача Технорот и ще видим колко и как ще изкара с тях.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеАко е оргиналния Технород ще изкарат минимум 50кALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеЕ това ти можеш да определиш като знаеш откъде си ги купувал... Иначе стария ти изглежда като да му е първата поява пред публикаAlfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
ех.. Малкото КуВе
sigpic
Comment
-
В скоро време трябва да сменя двата горни носачи на 147цата, нагледах се на една марка ATEC или ATP едно и също е. Интересува ме някой тествал ли е такива носачи и да каже стават ли за нещо, цената на два броя е като на един TRW, което е леко странно, но все пак ако някой си е купувал подобни ще се радвам да чуя отзиви.
Comment
-
Първоначално публикувано от brisco Покажи съобщениеВ скоро време трябва да сменя двата горни носачи на 147цата, нагледах се на една марка ATEC или ATP едно и също е. Интересува ме някой тествал ли е такива носачи и да каже стават ли за нещо, цената на два броя е като на един TRW, което е леко странно, но все пак ако някой си е купувал подобни ще се радвам да чуя отзиви.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
trb
Аз съм с такива от 3 000 км и нещо се разскърцаха, не знам каква е причината в понеделник ще видим, има доста голяма вероятност майстора да не ги е намазал преди да ги сложи...в този ред на мисли се чудех дали това е фатално?Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v
Comment
Comment