Известие

Collapse
No announcement yet.

Дебелина на феродовия диск на съединителя на 2.0ТС

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Дебелина на феродовия диск на съединителя на 2.0ТС

Интересува ме както е видно от заглавието каква е дебелината на нов феродов диск на съединителя на двойка бензче.......и понеже днеска се разрових из боклуците си, видях два който бяха с различен диаметър - притискателите поне визуално бяха едни и същи, но диаметъра на феро диск беше различен - при положение че само 1.8 и 2.0 съм влачил, каква е причината да има разлика - вероятноста единия да е от селеспийд също е голяма, но не мога да си спомня от коя кола е....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

В моя каталог дават 230мм
    за селе пише 215 мм
    Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
    Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
    Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
    Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
    Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Дебелината, дебелината......трябва да е 5-6-7-8-9 мм.....нещо от сорта....
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщение
        В моя каталог дават 230мм
        за селе пише 215 мм
        бъркаш нещата Камене... поправи се

между седем и осем милиметра...

http://www.facebook.com/VenturaGarage
        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Колега най добре хвани един шублер и иди някъде уж ще купуваш и да го премериш.
          Alfa Romeo 156 2.0 TS 1999

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
            бъркаш нещата Камене... поправи се

между седем и осем милиметра...
            Писах за диаметъра
            Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
            Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
            Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
            Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
            Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

8 мм ми казаха на 2 места, но с уговорката че били сигурни......лошото е че и аз трябва да съм сигурен, че те са сигурни.....

Comment

на 145 2.0 тс е 7.1-7.7 поне така пише в мануала,провери в на 156 мануала там трябва да е даден
                alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
                alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

Ми не можах да намеря конкретно....

Comment

Дебелина на самото феродо като ново на всички бензинови алфи и ланчии 2000 кубика заводски е 3,2 милиметра ако това те интересува,2 листа феродо +ламарината междутях която е под 1 милиметър няма как да го измеря точно при нов диск защото е между двете ферода , но ако приемем че е 1мм =7,4 като го меря с шублера обаче идва към 8мм общо защото има и хлабини (ламарината на диска е с вълно образенпрофил ) повече от 7 но по малко от 8мм но винаги в тази граница измерено при три марки съединители
                    Надявам се да съм ти полезен .
                    Last edited by dimo; d.m.y г., 15:55.
                    sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Благодарско.....

Comment

Усещам тука някакво олекотяване и модифициране на маховик май ???...
                        Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
                        Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

и счупен колянов вал шега
                          145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

Working...
                          X