Интересува ме както е видно от заглавието каква е дебелината на нов феродов диск на съединителя на двойка бензче.......и понеже днеска се разрових из боклуците си, видях два който бяха с различен диаметър - притискателите поне визуално бяха едни и същи, но диаметъра на феро диск беше различен - при положение че само 1.8 и 2.0 съм влачил, каква е причината да има разлика - вероятноста единия да е от селеспийд също е голяма, но не мога да си спомня от коя кола е....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дебелина на феродовия диск на съединителя на 2.0ТС
Collapse
X
-
В моя каталог дават 230мм
за селе пише 215 ммHyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
Honda PCX150 - 15 - The Cheapest
-
Дебелината, дебелината......трябва да е 5-6-7-8-9 мм.....нещо от сорта...."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщениеВ моя каталог дават 230мм
за селе пише 215 мм
между седем и осем милиметра...
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениебъркаш нещата Камене... поправи се
между седем и осем милиметра...Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
Honda PCX150 - 15 - The Cheapest
Comment
-
8 мм ми казаха на 2 места, но с уговорката че били сигурни......лошото е че и аз трябва да съм сигурен, че те са сигурни....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Дебелина на самото феродо като ново на всички бензинови алфи и ланчии 2000 кубика заводски е 3,2 милиметра ако това те интересува,2 листа феродо +ламарината междутях която е под 1 милиметър няма как да го измеря точно при нов диск защото е между двете ферода , но ако приемем че е 1мм =7,4 като го меря с шублера обаче идва към 8мм общо защото има и хлабини (ламарината на диска е с вълно образенпрофил ) повече от 7 но по малко от 8мм но винаги в тази граница измерено при три марки съединители
Надявам се да съм ти полезен .Last edited by dimo; d.m.y г., 15:55.sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Comment