Известие

Collapse
No announcement yet.

След дупка, балон, а после :-)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Мерси колеги, демек като гледам дота и по това което съм чувал, че живота на една гума е 4 години, значи гума на 5 години си е дала фира
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Моята Сага приключи с хепи енд

Застрахователите си платиха 241лв за гумата Аз съм много доволен...Евала "октоподе" машала (застраховката ми е в Лев Инс)
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Бре, двеста и кусур кинта, чак не е за вярване.....
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
          Бре, двеста и кусур кинта, чак не е за вярване.....
          Нова е към 300+ в магазините, а те изплащат % от гумата
          sigpic

Comment

Интересно че застрахователите плащат за несвършената работа на държавата, и то плащат доста, какъв ли е проблема едно застрахователно дружество да осъди държавата че ги ощетява, като не осигурява подходящи условия за застрахованите коли.......мърсолите масово глобяват водачите за "скорост несъобразено с пътните условия, а никой не мое да нахендри държавата за "пътищата, неподходящи за автомобилна употреба".......
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
              Интересно че застрахователите плащат за несвършената работа на държавата, и то плащат доста, какъв ли е проблема едно застрахователно дружество да осъди държавата че ги ощетява, като не осигурява подходящи условия за застрахованите коли.......мърсолите масово глобяват водачите за "скорост несъобразено с пътните условия, а никой не мое да нахендри държавата за "пътищата, неподходящи за автомобилна употреба".......
              Интересувах се, но не съдят държавата ... за съжаление.
              Явно не смеят, за да не се разделят с лицензи и т.н.
              Тъпа работа - плащаме данъци, винетки, застраховки ... и пак ни ш*б*т
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
                Интересувах се, но не съдят държавата ... за съжаление.
                Явно не смеят, за да не се разделят с лицензи и т.н.
                Или нещо са си плюли в устите.....

Comment

Не знам доколко е вярно, но:
                  http://www.dariknews.bg/view_article...icle_id=490352
                  ... "щом Столична община само за миналата година е осъдена да плати над 1 милион лева точно заради счупени от дупките коли. Делата са предимно от застрахователи" ...
                  Поне според статията застрахователя ти плаща и после си завежда делото срещу общината.
                  146 1.6 TS '00
                  156 2.4 JTD '01

Comment

Първоначално публикувано от Stefo Покажи съобщение
                    Не знам доколко е вярно, но:
                    http://www.dariknews.bg/view_article...icle_id=490352
                    ... "щом Столична община само за миналата година е осъдена да плати над 1 милион лева точно заради счупени от дупките коли. Делата са предимно от застрахователи" ...
                    Поне според статията застрахователя ти плаща и после си завежда делото срещу общината.
                    Има ПТП-та, които са по вина на пътя, но дано да ги съдят за джанти и гуми също.
                    Тия олигофрени заслужават да плащат по 1 милиард годишно, за да си направят сметка, че по-изгодно ще им бъде да оправят скапаните улици, а не да плащат неустойки.
                    sigpic

Comment

съдят ги и общините си плащат аз си строших кората под двигателя и ми я платиха а прияте ля ми които работи там каза че те после по съдебен ред са си взели парите от столична община така че не са на загуба
                      sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
                      Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

Working...
                      X