Известие

Collapse
No announcement yet.

ПрепорАчвам ви свещи Splitfire

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ПрепорАчвам ви свещи Splitfire

Препоръчвам ви горещо Splitfire TP392C и TP430C,вече една седмица съм с тях на Алфа 156 2.0 ТС и съм очарован от невероятното им качество и нормална цена.
    Attached Files

Една седмица е страшно дълъг период. Нека да говорим по краткосрочни. Например, когато свещите станат на над 50-60 х. км.
    Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
    sprint tropheo
    155/1.8
    156/2.0 Selespeed

Comment

Да правси но разликата се осеща моментално

Comment

Ако са ти били заминали старите, каквото и да сложиш ще усетиш разлика
        Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
        sprint tropheo
        155/1.8
        156/2.0 Selespeed

Comment

Каква им е "нормалната" цена? Какви са като произход?
          145 QV ex.
          146 Boxer TOTAL ex.
          147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Колега знам какво са заминали свещи,просто споделям мнение защото не е нужно хората да се набиват по 300лв за NGK (който всъшност струват 98$) а пък и почти навсякаде са ментета в БГ

П.С Даже съм се замислил и дано намера да си закупя кабели на Splitfire

---------- Post added at 11:25 ---------- Previous post was at 11:18 ----------

TP392C и SF430C - По 4 ри от брои 98 лв за 8 те. Едните са triple iridiumt a другите нормални .

Происхода им е USA

Comment

Първоначално публикувано от Larii Покажи съобщение
              Да правси но разликата се осеща моментално
              Със сигурност си усетил разликата, след като си бил преди с БОШ.
              sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB

Comment

Не само Бош пробвах,не казвам че са по хубави от Denso или NGK но са на същото качество и много по нормална цена.

Comment

Първоначално публикувано от Larii Покажи съобщение
                  Не само Бош пробвах,не казвам че са по хубави от Denso или NGK но са на същото качество и много по нормална цена.
                  Сега ако кажеш, че можеш да съдействаш с набавянето им, цена няма да имаш!

Comment

Да мога да кажа от каде ги закупих хората са коректни: http://****************

П.С Само не мога да разбера защо повечето се заяждат следкато аз искам да сподела мнение и да помогна на който мога с мойте впечатления?

Comment

що ли пич щото всичките позъори.....и половината даже по-голямата част говорят на изуст и на чуто ,да върви лафа затва и щото българите сме Б........и си мислим че винаги по скъпото е по-хубаво ,пък то нищо общо с реалността...робуваме на някакви глупости без да праим реална съпоставка..
                      Alfa 145 1.4 t.s

Comment

Първоначално публикувано от Perdaha Покажи съобщение
                        що ли пич щото всичките позъори.....и половината даже по-голямата част говорят на изуст и на чуто ,да върви лафа затва и щото българите сме Б........и си мислим че винаги по скъпото е по-хубаво ,пък то нищо общо с реалността...робуваме на някакви глупости без да праим реална съпоставка..
                        Не е задължително по скъпото да е по хубаво, но задължително качественото не е евтино.
                        Може тези свещи и да са добри, но това ще се покаже като се види разход, вървеж на колата, колко време ще върви добре и т.н.
                        Да съгласен съм че NGK струва 98 долара в щатите а тук 300 лв , но нали се сещате че от щатите има такси и мита. Как някой не се е сетил да види колко струват denso в япония и да обвини другите че са балъци...
                        sprint tropheo
                        155/1.8
                        156/2.0 Selespeed

Comment

Никой неискам да обидя просто казвам че като цяло сме такава нация....аз пък имам свещи за 30 лв беру и нямам оплаквания за 20 000 вече и като трябва ще ги сменя на 40 000 ама едно са 300 друго 30 лв. а не вярвам че с тези от 300 колата ще литне и да има разлика от 200 лм на 100 км което също ме съмнява невиждам смисъл.....тези неща са за хора дето няма къде да си дават парите и дето робуват на марки а има далеч по практични неща.....
                          аре със здраве
                          Alfa 145 1.4 t.s

Comment

Тука става въпрос за свещи за TS, които са 8 и са доста по-скъпи от обикновените за боксер.
                            Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                            Mazda 6 2.3 2005
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Perdaha Покажи съобщение
                              Никой неискам да обидя просто казвам че като цяло сме такава нация....аз пък имам свещи за 30 лв беру и нямам оплаквания за 20 000 вече и като трябва ще ги сменя на 40 000 ама едно са 300 друго 30 лв. а не вярвам че с тези от 300 колата ще литне и да има разлика от 200 лм на 100 км което също ме съмнява невиждам смисъл.....тези неща са за хора дето няма къде да си дават парите и дето робуват на марки а има далеч по практични неща.....
                              аре със здраве
                              Разликата от качествени свещи, дебитомер и сонда се измерва с литри на 100, а не с грамове. Начина на вървене- също. Но това е друг въпрос. В една друга тема бях писал че не бива да се оплакваме когато не можем или не искаме да си поддържаме Алфите с качествени консумативи. В този случай има и непретенциозни скучни превозни средства.
                              А за колата от подписа ти наистина не виждам смисъл да слагаш свещи от 300 лв.
                              Last edited by fiore; d.m.y г., 14:08.
                              sprint tropheo
                              155/1.8
                              156/2.0 Selespeed

Comment

Working...
                              X