Известие

Collapse
No announcement yet.

ПрепорАчвам ви свещи Splitfire

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

и аз това питам ... бива ли ги
    питах за денсо 11 лв големите а малките по 27 ...
    Alfa 159 1.9 16V JTDm Lusso (150)08'; EX Alfa 145 1.6 TS

Comment

Някой чорбаджия("модератор"),ти е изтрил линка,от къде да си закупим въпросните свещи,моля те да ми го пратиш на лично.
      Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

Някой от вас мисли ли че БМВ, Мерцедес и VW не се чупят толкова много. Ам а тези дето ги карат не си признават.

аз пък искам да ти кажа че имах преди алфата бмв 320 98г и за 2г съм сменил само едни предни биалетки при навъртяни 96 000км,за които съм дал 88лв а за алфата съм дал за 1г над 1000лв за носачи и биалетки при навъртяни 11 000км пък незнам кое се троши повече оригиналните биалетки на бмв или трв-то на алфа
        sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
        Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

колега Лари исма да те попитам каква е обективната разлика във факти.
          Разход и мощност примерно. Били споделил техническа информация. Топлинни числа примерно. Ще ти бъда много благодарен ако споделиш с какви луфтове са. Всичко останало е спам и празни приказки. Те и бошовете работят ама аколо 500 км

Чакам с интерес фактите

http://www.facebook.com/VenturaGarage
          Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

От къде ги купувате тея свещи, какви са тея цени незнам 8 бр Денсо, дъртия ми ги купи от София незнам точно къде за 108 лв преди 3 месеца

Comment

Първоначално публикувано от syrdjon Покажи съобщение
              От къде ги купувате тея свещи, какви са тея цени незнам 8 бр Денсо, дъртия ми ги купи от София незнам точно къде за 108 лв преди 3 месеца
              Сподели от къде? Ние можем да изчакаме за тая цена.
              145 QV ex.
              146 Boxer TOTAL ex.
              147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Ами по късно ще напиша не съм запознат с магазините в софия трябва да питам бащата

Comment

е тва е оферта 108лв даваи магазина къде е
                  sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
                  Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

ооо де ще ви кажа в момента няма кой да питам имайте търпение незнам колко са Денсо де ама гледам че моята няма проблеми от тогава освен дебитомерченцето да е***а неговата м****а ама за сега така ще е

Comment

сега последно денсо ли е или нее.. иридиум или не...

тука в този форум вече на ваФлите се вика шоколад.

Моля хора с подвеждащи информации да си ги държат за тях!

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Denso iriduim power пише на тях ти пък ме искара хептем балама ... имах предвид незнам колко са истински но са денсо

Comment

Първоначално публикувано от syrdjon Покажи съобщение
                          незнам колко са Денсо де ама гледам че моята няма проблеми от тогава освен дебитомерченцето да е***а неговата м****а ама за сега така ще е
                          това сериозно мнение ли е...

а 108 лв за 8 свещи SENSO IRIDIUM POWER комплект за TWIN SPARK 16V може само кутийките да си купиш

ако наистина е такава цената аз лично ги купувам всичките 0888 198 470

Comment

офф нямам думи разбирачи сте, добре айде ще ти направя кефа утре да снимам кутийките в които съм сложил старите ми NGK по добре ли ще се почувстваш

П.с. може и да са ги вдигнали цените с 10-20 лв незнам ,все пак съм ги купувал преди 3 месеца

---------- Post added at 18:06 ---------- Previous post was at 17:54 ----------

Купуването ми съвпада с мнението в тази тема http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=42776, което е от януари месец значи средата на ануари съм ги купувал

Хиляда грешки направих
                            Last edited by syrdjon; d.m.y г., 18:03.

Comment

Аз мога да ти кажа от къде ги купуваме на тези цени,взех ги от "евро 07" към 260лв. NGK-platinium
                              156 2.0TS 155к.с.+ремап

Comment

И така колеги магазина се намира в Младост 3 до 25 поликлиника и ДСК незнам как се казва от там е купил бащата свещите а миналото лято от там ми купи и Брембо предни дискове плътни за 200 и няколко лева не помна колко точно който е наблизо може да отиде да си провери и после пак да говорим лек ден на всички

П.с ne0 Отиди провери и тогава можем още да спорим ако сметнеш че съм несериозен :P
                                Last edited by syrdjon; d.m.y г., 08:06.

Comment

Working...
                                X