If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Благодаря! Очаквах някой професионалист да се изкаже Само да доуточня, това е лака след полирането нали?
в твоя случай незнам какво имаш предвид в ..полиране!
просто трябва да се матира стария лак, с 1500,след това 2000 ако искаш и 2500 водна шкурка и просто да им се тегли един лак
и ето ти едни полирани капли
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
в твоя случай незнам какво имаш предвид в ..полиране!
просто трябва да се матира стария лак, с 1500,след това 2000 ако искаш и 2500 водна шкурка и просто да им се тегли един лак
и ето ти едни полирани капли
Дали тези лакове ще държат на полираното и дали няма да се олюпят ?
Говоря за полирано като огледало.
Изключително гладка повърхност.
За полиран алуминий си трябват специални запечатки.С лак не става,пада на втория ден.Също така,зимата придобиват грозен вид поради наличието на сол.
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
За полиран алуминий си трябват специални запечатки.С лак не става,пада на втория ден.Също така,зимата придобиват грозен вид поради наличието на сол.
Добре де..а оригинално как са направени? Защото при мен е именно полиран алуминий и отгоре лак
Токича каза за някакъв керамичен но не каза върху полиш държи ли
Братовче ми беше полирал джантите на хондата му и след това ги запечати с хубав лак отгоре и искам да ви кажа,че ефекта на полиран алумин изчезна веднага.Просто си седи лъскаво без толкова блясък....
Аз не запечатвам с нищо,но и не ги карам зимата вече и потдръжката ми е лесна,веднъж годишно малко паста...
sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Comment