Добре де..ако ги мина на пясъкоструйка ,и след това ги занеса да ги хромират,няма ли да се получи?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Полирани джанти
Collapse
X
-
Ами имам възможност да мина по-тънко да не казвам безплатно... за това питам дали така ще стане.И най-важното дали ще е красиво?sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Зависи много, виждал съм хром джанти и стояха мн красиво и обратно. Аз към края на този месец ще боядисвам летните джанти, освежаване, и се чудех какво сиво да избера, искам някакво мн светло да е.sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
взех си ей тези гадно боядисани джанти и ги минах на пясъкоструйка. Почвам с полиранетоhttp://www.picvalley.net/v.php?p=u/2...xUbaXF43dH.JPGAlfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.
Comment
-
А един хубав черен цвят дали няма да стои по-добре от полираните джантиAlfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеА един хубав черен цвят дали няма да стои по-добре от полираните джанти
Но всеки си знае сам за себеси....... щом ти харесва, защо не.......
Към автора на темата, нещо актуални снимчици......... да видим как са в момента....sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
В момента джантите изглеждат ужастно,защото не полагах никакви грижи за тях и след първият сняг потъмняха и започнаха да окисляват.Чакам с нетърпение да дойде пролетта да си сложа летните гуми и да ги направя още по-блестящи,защото натрупах опит в полирането на всякакви цветни и благородни метали и ще си взема по-хубаво киче за крайният ефект.Ако в процеса на търкане(преди да се полира) останат драскотини,то до няколко месеца ще се покажат и джантата ще загуби доста от блясъка,за това препоръчвам да се почва с висок номер шкурка(400 е добре) и да не се прескачат много в номерата,да няма интервали от 1000-2000.Задължително да има 1500.Направят ли се като хората и да се потдържат добре няма да окисляват и потъмняват.Март месец ще ги направя този път като хората и ще кача снимки как изглеждат сега и какво съм направил накрая!
Поздрави на всички и не се отчайвайте ако не ги направите от първият път,почти е невазможно от първият път да се постигне перфектен резултат!!
---------- Post added at 14:48 ---------- Previous post was at 14:39 ----------
Първоначално публикувано от boian Покажи съобщениевзех си ей тези гадно боядисани джанти и ги минах на пясъкоструйка. Почвам с полиранетоhttp://www.picvalley.net/v.php?p=u/2...xUbaXF43dH.JPG
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=41&t=113616sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеМежду другото има безцветен лак за третиране на "гол" метал, с който можете да ги лакирате против окисление и т.н. след като финиширате - купувал съм си такъв на "Космос" които са супер разпространена фирма, струваше десетина лева един спрей.
Мисля, че е перфектен за такава работаsigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Comment
-
Лака е специално предназначен за третиране на голи метални повърхности против потъмняване и корозия
ЕДИТ: на сайта на вносителя на марката не го откривам точно този флакон - той е кафяв на цвят и пише "Metal Varnish" като е нарисуван някакъв меден детайл от ограда или нещо такова... Отзад си пише, че се нанася директно върху гол метал.Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 15:28.
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеЛака е специално предназначен за третиране на голи метални повърхности против потъмняване и корозия
ЕДИТ: на сайта на вносителя на марката не го откривам точно този флакон - той е кафяв на цвят и пише "Metal Varnish" като е нарисуван някакъв меден детайл от ограда или нещо такова... Отзад си пише, че се нанася директно върху гол метал.няма да държи върху нея,пробвано е с какви ли не лакове,но ако пробваш и се получи значи си намерил толата вода на полирания алуминий!
sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеЯсно, аз реших, че може да се измие и обезмасли хубаво след пастата и да се нанесе това, но явно няма да станеsigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Comment
-
Колега,изпитвам много голямо затруднение с полирането.Едната джанта я търках на ръка,но ефекта не е този които трябва.Остават малки точки черни които просто няма махане.Все едно метала е на много малки дупчици .Занесох друга на пясъкоструйка .Изчистиха я перфектно,но след минаване,остават пак тези черни точки!?!?!
А и сподели от къде взе кичето и пастата.Благодаряsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
Comment