В момента маслото е лики моли - минерално 15W40, но вече е време за смяна и мисля да сложа селения 20к. Трябва ли да се почиства двигателят с някави добавки, за да не се пресече, или може да се сипва диркетно новото масло ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
смяна на маслото: минерално -> (полу)синтетично ?
Collapse
X
-
Re: смяна на маслото: минерално -> (полу)синтетично ?
Първоначално публикувано от 156В момента маслото е лики моли - минерално 15W40, но вече е време за смяна и мисля да сложа селения 20к. Трябва ли да се почиства двигателят с някави добавки, за да не се пресече, или може да се сипва диркетно новото масло ?97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Comment
-
Първоначално публикувано от NikiboyНе знам какво ще стане, ама от минерално на полусинтетика?
Минералното масло е с по-големи молекули, което от своя страна е удачно за износен мотор, т.е един път сипано е увеличило луфтовете и сега може да ти гори полусинтетиката.'05 166 V6
'98 156 2.0 TS ex ...
Comment
-
Re: смяна на маслото: минерално -> (полу)синтетично ?
Първоначално публикувано от HrabriПървоначално публикувано от 156В момента маслото е лики моли - минерално 15W40, но вече е време за смяна и мисля да сложа селения 20к. Трябва ли да се почиства двигателят с някави добавки, за да не се пресече, или може да се сипва диркетно новото масло ?0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от NikiboyНе знам какво ще стане, ама от минерално на полусинтетика?
Минералното масло е с по-големи молекули, което от своя страна е удачно за износен мотор, т.е един път сипано е увеличило луфтовете и сега може да ти гори полусинтетиката.0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Из имам същия казус ама за ладата, дали да не я мина на полусинтетика. Единсвено се притеснявам да не се пресече или вече да е много късно. Мотора е на 32К след ремонт и не пипа за 6К км минералното масло. Да не вземе да смуче като змей полусинтетиката.
Абе не знам само предположения изказвам, нека някой опитвал да сподели.
Comment
-
Първоначално публикувано от NikiboyИз имам същия казус ама за ладата, дали да не я мина на полусинтетика. Единсвено се притеснявам да не се пресече или вече да е много късно. Мотора е на 32К след ремонт и не пипа за 6К км минералното масло. Да не вземе да смуче като змей полусинтетиката.
Абе не знам само предположения изказвам, нека някой опитвал да сподели.С ка4ествено масло я караме от нова и клапаните още не се нуждаят от реглаж.Слагай поне 10/40,един клепар си кара Пасата 1.6ТД с 5/40 , в момента е на 500000км,и няма никакви проблеми
Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
Малко да поясня значи долното число е важно за зимата колкото е по малко толкова при по ниска температура се сгъстява и пази при студен старт повече мотора, значи за наще условия с 10 е идеално - а горното число е важно за предпазването на ДВГ-то при екстремни натоварвания, запазва си качествата до по висока тмпература, ако караш нормално 40 е идеално ако си обаче все в червеното на оборотомера и то за дълго време по добре 50 или 60. Проблема е че масло тип 10в50 да речем е много скъпо, а 20в60 става зимата на грес. Та според мен слагай 10в 40 и си свиркай, няма да гори много повече от 15в40
Comment
-
шум при палене
Какво ще препоръчате тогава против тракане при палене 0 /40 или 5 /40. Сега съм с 10/40 голд ама сутрин доста си потщраква. Мислех да сложа 15 /40
някой е открил вече топлата вода я кажете бързо, че шей се невиди и кочината97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Comment
Comment