Известие

Collapse
No announcement yet.

Ресет на дросел

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ресет на дросел

Може ли някой (от София) да ми помогне с адаптацията на дросела,че си нямам и напредстава за какво иде реч. Защото след чистенето ми и нещата се влошиха
    Last edited by Larii; d.m.y г., 18:32.

Първоначално публикувано от Larii Покажи съобщение
    Може ли някой (от София) да ми помогне с ресета на дросела,че си нямам и напредстава за какво иде реч. Защото след чистенето ми и нещата се влошиха
    Адаптация ти трябва.
    145 QV ex.
    146 Boxer TOTAL ex.
    147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Е за това питах дали може някой да ми помогне?

Comment

Е за това питах дали може някой да ми помогне?
        Без хапаратура - нема да стане

Comment

И това ми е ясно ама дали има някой в този форум който би ми помогнал ако има възможност,защото не ми се ходи в сервиз?

Comment

И това ми е ясно ама дали има някой в този форум който би ми помогнал ако има възможност,защото не ми се ходи в сервиз?
            А защо не ти се ходи в сервиз
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Щот в сервиз трябват пари .... а всеки иска ако може на аванта
              Alfa156 Against All

Comment

Ей, спамери, човека търси помощ!
                Колега, това с вилица и отверка не става!Трябва си софтуер и някой да го чете!Обърни се към форумните специалисти и сервизи!Има ги най-отгоре ! Уговори се с тях и ще видиш, че няма да ти свалят кожата!Много е вероятно да пиете по бира и да ти свършат работа!Поразрови се с търсачката и вземи идеи!
                Успех!
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Засега се оправих,почистих и клапанчето след дросела. Откачих акумолатора за 45 мин после 90 сек. на контакт,90 без контакт и около 15 мин. я оставих да работи докато загрeе напълно и включи перката! И нещата се оправиха
                  Last edited by Larii; d.m.y г., 22:47.

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                    А защо не ти се ходи в сервиз
                    Ми щот е форум и се предполага, че е за взаимопомощ.........
                    Пък на теб като тва ти е работата и не ти се издават някви строго секретни тайни, що хокаш човека и спамиш...........
                    За което и аз си извинявам.
                    sigpic
                    Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                    156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                    147 JTDm 140-Малката манекенка
                    GT- JTDm 150

Comment

Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
                      Ми щот е форум и се предполага, че е за взаимопомощ.........
                      Пък на теб като тва ти е работата и не ти се издават някви строго секретни тайни, що хокаш човека и спамиш...........
                      За което и аз си извинявам.
                      "Лозето иска мотика, а не - молитва ... "
                      Ако ме разбирате, можем да хвърламе боб до сабахлен, така колата няма да се оправи. Колата трябва да влезе в сервиз. Друг е въпроса - кой сервиз да бъде? Иначе от безплатни съвети тук, най-много да стане и по-зле ...

Успех

Comment

Аде стига с тея сервизи! Аз пък си я оправих! Намене ми писна да чета и да слушам само да дебитомери и ланбди сонди!

Comment

Браво, а ще можеш ли, безплатно , да ни споделиш процедурата, та да могат и други фенове, самички да си адаптират дроселите?

Благодаря

Comment

Засега се оправих,почистих и клапанчето след дросела. Откачих акумолатора за 45 мин после 90 сек. на контакт,90 без контакт и около 15 мин. я оставих да работи докато загрeе напълно и включи перката! И нещата се оправиха
                            Практиката показва че има голяма вероятност в рамките на няколко дни проблема да се върне. Защото вероятно не си направил ресет на дросела а на самоадаптивните настройки сега като минеш някой километър 20-50км примерно и вероятността всичко да си дойде на предишното място е много голяма
                            156 1,8 ТS 99
                            Nissan Murano 2005

Comment

Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщение
                              Практиката показва че има голяма вероятност в рамките на няколко дни проблема да се върне. Защото вероятно не си направил ресет на дросела а на самоадаптивните настройки сега като минеш някой километър 20-50км примерно и вероятността всичко да си дойде на предишното място е много голяма
                              Дросела също е самоадаптивен
                              Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Working...
                              X