If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Може ли някой (от София) да ми помогне с адаптацията на дросела,че си нямам и напредстава за какво иде реч. Защото след чистенето ми и нещата се влошиха
Ей, спамери, човека търси помощ!
Колега, това с вилица и отверка не става!Трябва си софтуер и някой да го чете!Обърни се към форумните специалисти и сервизи!Има ги най-отгоре ! Уговори се с тях и ще видиш, че няма да ти свалят кожата!Много е вероятно да пиете по бира и да ти свършат работа!Поразрови се с търсачката и вземи идеи!
Успех!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Засега се оправих,почистих и клапанчето след дросела. Откачих акумолатора за 45 мин после 90 сек. на контакт,90 без контакт и около 15 мин. я оставих да работи докато загрeе напълно и включи перката! И нещата се оправиха
Ми щот е форум и се предполага, че е за взаимопомощ.........
Пък на теб като тва ти е работата и не ти се издават някви строго секретни тайни, що хокаш човека и спамиш...........
За което и аз си извинявам.
sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Ми щот е форум и се предполага, че е за взаимопомощ.........
Пък на теб като тва ти е работата и не ти се издават някви строго секретни тайни, що хокаш човека и спамиш...........
За което и аз си извинявам.
"Лозето иска мотика, а не - молитва ... "
Ако ме разбирате, можем да хвърламе боб до сабахлен, така колата няма да се оправи. Колата трябва да влезе в сервиз. Друг е въпроса - кой сервиз да бъде? Иначе от безплатни съвети тук, най-много да стане и по-зле ...
Засега се оправих,почистих и клапанчето след дросела. Откачих акумолатора за 45 мин после 90 сек. на контакт,90 без контакт и около 15 мин. я оставих да работи докато загрeе напълно и включи перката! И нещата се оправиха
Практиката показва че има голяма вероятност в рамките на няколко дни проблема да се върне. Защото вероятно не си направил ресет на дросела а на самоадаптивните настройки сега като минеш някой километър 20-50км примерно и вероятността всичко да си дойде на предишното място е много голяма
Практиката показва че има голяма вероятност в рамките на няколко дни проблема да се върне. Защото вероятно не си направил ресет на дросела а на самоадаптивните настройки сега като минеш някой километър 20-50км примерно и вероятността всичко да си дойде на предишното място е много голяма
Comment