If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ламбда сонда за ECU Bosch Motrinic M1.5.5 injection
Другия вариант е да си сложа широколентова с преобразувател и да си я настроя както си искам. Ще го реша и това скоро.
Да не мислиш че е много фешън - на двойката сензора думна, до 4к обм отчита нормално, след това ми забива на 22.....не е контролера, смених го с тоя на 2.5, който си бачка нормално, серзора там на теория е с 4 месеца по суркан, но си е ОК......150 кинта е само сензора.....
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Напрежението постояно трябва да варира между 0.100 мв и 0.900 мв. през равни интервали. Средната стойност която се показва на диагностиката трбява да бъде около 450 мв. Ламбда фактор = 1
За две години съм сменил 3 бр. ламбда сонди. Сега тази с която карам е 0258006190. В началото /първите 5000 км./ се държеше доста добре. В смисъл коректно и бързо отчитане. Сега обаче започна да става все по-бавна. Преди две една седмица отново я замервахме и се оказа че и трябва доста време да загрее и да влезе в нормален ритъм. Така че не се бой - сондите са си един много капризен елемент.
Ще я загрея аз. Тя загрява чак когато загрее и мотора. И тогава започва да работи що годе добре. Незнам длаи се дъжи на това, че онзи ден я извадих и я преплакнах с канче с бензин и после я монтирах, но за сега работи добре. Само дето загрява, чак когато и мотора загрее. Тоест ауспуха загрее и той.
Верно това че тази сонда която завършва на 190 хич не става тази на колата на мен ми е втора дето смяням я изкара 10к я не записва грешки и не работи както трябва на пълна газ и високи обороти постоянно показва бедна смес и компа на колата постоянно се опитва да обогати сместа и става мазало. От време на време в ниските обороти се опитва да заработи но след 4-5 к оборота почва да се ебава. А сега кажете че две дефектни сонди съм купил и сумарно двете не можаха да изкарат 40к км. Вчера питах Бобо и той ми каза че каталога е объркан и тази сонада изобщо не е за тази кола препоръча ми универсална сонда но каза че сондата се избира според номера на компа ще пробвам другата седмица да видим ще се оправи ли а до тогава с откачена сонда.
Comment