Напоследък поради голямата селяния на нашата "прекрасна" държава, колата ми се сдобива с вдлъбнатинки навсякъде по нея, отзад имам една (така я закупих) лека, отстрани имам няколко дребни едва си личат ( от майстори шофьори/"паркировчици" ) на капака отпред имам още една ( съсед от старата квартира си изхвърлил разни работи през терасата ), отгоре имам също една ( пак такава някаква причина ). Имам и една точно в горната част между задната врата и задното стъкло ( това е от снощи - съседи кретени ) ...
Та въпроса ми е, тези вдлъбнатинки лесно ли се изправят, трябва ли след това да боядисвам, или според зависи ... не са много вдлъбнати, леко е крива ламарината, като на места си личи само под ъгъл (само тази задната е леко повечко вдлъбната). Но взеха да стават много вече и ме дразнят.
Явно селянията граници няма, накрая колата ми ще заприлича на швейцарско сирене, та си мислех дали ще мога да взема някакви мерки и ще струва ли всичко много пари?
Та въпроса ми е, тези вдлъбнатинки лесно ли се изправят, трябва ли след това да боядисвам, или според зависи ... не са много вдлъбнати, леко е крива ламарината, като на места си личи само под ъгъл (само тази задната е леко повечко вдлъбната). Но взеха да стават много вече и ме дразнят.
Явно селянията граници няма, накрая колата ми ще заприлича на швейцарско сирене, та си мислех дали ще мога да взема някакви мерки и ще струва ли всичко много пари?
Comment