Известие

Collapse
No announcement yet.

Gap на Денсо

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Хващаш сервизите от темите в раздела, четеш и си избираш.
    Ако си избереш сервиз който не е оплют, дали няма да имат опит с тия свещи как мислиш?

Дали ще го правят с пинсети, чук или менгеме - няма как да знам
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от kkkrisss Покажи съобщение
      В случай, че не си ме разбрал - не ме интересува как се настройва. Аз няма да седна да си ги настройвам защото не ми е това работата и искам да се направи професионално. Въпросът ми беше къде могат да ми ги настроят в София? Исках да ми отговори някой, който е правил въпросната настройка някъде в София.

Моля някой от модераторите да изтрие темата! Очевидно е чиста загуба на време и нерви.
      Еми да два пъти ти казвам вече да си избереш някои от сервизите а и както гледам не само аз,не знам какъв трябва да си за да не можеш проумееш едно просто нещо написано със няколко думи.Нервите си ги образуваш сам абсолютно просто и елементарно e например да звеннеш на Екстриим сервиз или примерно на гараж Вентура за да си запазиш дата и час да си закарш колата и да ти я оправят,не виждам какво е толкова супер сложно да набереш няколко цифри по телефона.
      Last edited by BillyBoy`; d.m.y г., 16:01.
      АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Working...
      X