Известие

Collapse
No announcement yet.

Летни гуми сезон 2011

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от svetlastf Покажи съобщение
    Тоя фешън на мокро няма ли да плува..?
    Контито е по-добре. На мен втората ми е доста шумна.

Comment

• Стария модел "Игъл Ф1" е екстра ако се кефиш на дрифта на мокро
      Пък и колко да е фешън вече - всичките китайски гуми копират тая шарка на грайфера... За мен тоя на контито е 100 пъти по-гъзарски (особено като видиш каналите широки по един пръст)

Comment

• Първоначално публикувано от infernus Покажи съобщение
        Някой може ли да каже нещо за тези тестове на Adac. До колко може да им се вярва?

http://www.adac.de/infotestrat/tests...75_65_R14.aspx
        да може да им се вярва за тоя тест,проблема е че тестват освен различни марки тестват различни класове гуми...континентала в 14 цола не е само конти премиум,ако бяха сложили вместо евтината пикапска гума Фулда Екоконтрол а Фулда карат прогресо нещата щяха да са други в класацията и фулдата щеше да е по-нагоре с сигурност най прост пример,не видях никъде Нокиан в тия тестове в 14 цола,не е реално да тестваш горните модели на една фирма с ниският клас на друга фирма нали?и там нещата опират до пари и реклама,винаги има изненади в другите цолажи в 15 цола излиза едно в 16 цола друго.
        Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 15:41.

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
          Стария модел "Игъл Ф1" е екстра ако се кефиш на дрифта на мокро
          Пък и колко да е фешън вече - всичките китайски гуми копират тая шарка на грайфера... За мен тоя на контито е 100 пъти по-гъзарски (особено като видиш каналите широки по един пръст)
          A пък аз имам WANLI с шарката на КонтиСпорт2
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• и зимните и летните китайски гуми са бих казал отлични за цената си и като шарка са подбрани,доста добра и истинска гума си е китайската само малко тежи но пък е с дебели бордове,и един съвет към всички-не си купувайте никога Марангони под каквато и да било форма дори гумен вибратор от тая фирма.

Comment

• За 166-цата вчера поръчахме 4 Vredestein Sportrac 3
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '06

Comment

• Първоначално публикувано от JK Покажи съобщение
                За 166-цата вчера поръчахме 4 Vredestein Sportrac 3
                След като колегите ме отказаха от Еagle F1 сега пък почнах да се чудя между тези Vredestein-ки и Conti CSC 2... Вярно ли е, че бордовете на контитата са меки и лесно стават балони? Щото там където ще ходя с тях - дупки бол.
                Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
                Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
                Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
                Alfa Romeo 146 ti

Comment

• Първоначално публикувано от SwappeR Покажи съобщение
                  Размера е 205/55/16. Коя от тези двете е по-добра?

Continental ContiSportContact 2

Goodyear Eagle F1 gsd3
                  аз взех същото конти,и няма мърдане тая гума,и на дъжд и на сухо..много съм доволен от избора си
                  156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                  147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                  159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• континенталът е страхотна гума!Карам с този модел!Никакви грижи!!!!!!

Comment

• Колеги да ви питам някой кара ли с bridgestone Turanza???
                      аз вече си ги взех,но да знам какво ме чака!!!!

Comment

• Туранцата е хубав модел.
                        Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                        Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                          аз взех същото конти,и няма мърдане тая гума,и на дъжд и на сухо..много съм доволен от избора си
                          Аз на 16 - ките бях с чисто нови континентали, а сега на 17 - ките съм с F1! Лично за мен F1 - цата е по - добрата гума в пъти!!! На мокро - абсолютно никакви проблеми! Единствения недостатък - малко по -шумна гума!
                          Audi A6 3.0 TDI
                          Infiniti FX35

Comment

• колеги а за goodyear exelence 225/45/17 какво ще кажете някои има ли впечатления?
                            Alfa Romeo 1.4 TS 146 Junior
                            Alfa 147 1.6 TS Remapped by OEM
                            Alfa Romeo GT 1.8 TS
                            Yamaha R6

Comment

• Току що се оборудвах с още 2 гуми Hankook Ventus V12Evo от автогуми.бг. Ако ще купува някой - дотът на моите е 0611 (перфектно нови).

Comment

• Първоначално публикувано от vladeto_ Покажи съобщение
                                колеги а за goodyear exelence 225/45/17 какво ще кажете някои има ли впечатления?
                                Супер гума колега сам ще се увериш goodyear си е goodyear

Comment

Working...
                                X