Известие

Collapse
No announcement yet.

Летни гуми сезон 2011

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• От една седмица съм с PIRELLI Cinturato P7, на 159-ката. Джантите са 17". Умишлено направих няколко завоя, пробвайки границата на сцепление. Добри ми се струват. А и имам усещането, че някакси е по-лека колата сега... Е, това са субективни впечатление все пак
    AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
    Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

• Ето тук може да ги сравнявате: http://www.tyrereviews.co.uk/
      А ето и някой от по-горе изброени модели:
      http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Go...le-F1-GSD3.htm
      http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Co...-Contact-2.htm
      http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Vr...Sportrac-3.htm
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '06

Comment

• Аз лично от Continental SoportContact2 съм много доволен на сухо. Но както четох и после както се оказа на практика заради надлъжните улеи, не се държат много добре на дъжд. Преди това бях с Good Year Eagle F1 и като че ли бях по доволен.
        Тази година мисля да заложа на Ханкук В12 .. да видим

P.S. Пирели посмърно няма да си сложа
        Alfa Romeo 145 TS 1.6 1998

Comment

• Първоначално публикувано от archangel Покажи съобщение
          Аз лично от Continental SoportContact2 съм много доволен на сухо. Но както четох и после както се оказа на практика заради надлъжните улеи, не се държат много добре на дъжд. Преди това бях с Good Year Eagle F1 и като че ли бях по доволен.
          Тази година мисля да заложа на Ханкук В12 .. да видим

P.S. Пирели посмърно няма да си сложа
          Защо бе колега, на тестовете на гуми тази година ПИРЕЛИ мачкат всичко живо.Ако бяха по-евтини П7 веднага отнасях един комплект.Относно Ханкуука В12 мога да кажа само,че са по-безшумни от КонтиСпортКонтакт2.За други отзиви по натам ,щото ми ги монтираха сутринта и все още не мога да ги коментирам. DOT-а им е 09/11г.
          Last edited by moniiii; d.m.y г., 13:51.
          alfa romeo 166 2.4 jtd

Comment

• Аз сложих 4х Pirelli P Zero Nero тази година. Не съм ги тествал още на завои как са, но за спирането мога да кажа, че са много добре. Казват, че единствения им недостатък е, че се износват много бързо, но ако е така то това значи, че са от хубав мек каучук.
            Lexus IS200

Comment

• Пирели се прави за жега обикновенно за топли страни тука няма да работи на 100 процента ефективно защото температурните разлики са огромни през деня и през нощта,обикновенно като тръгваш да спираш с него подминаваш пряката за в къщи както ми се случи с един джип...за зимна гума пък италианска не искам и да чувам,с 2 ръце гласувам за Континетала.

Comment

• Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                Това лято се оборудвах с Hankook V12 EVO 205/55/16 DOT0210

На сухо държат много добре както и в големите дъждове с много вода по асфалта, но на лигаво много пързалят. Меки, и безшумни иначе.

Хубава гума с красива шарка. Имам предвид като стойка на колата с тази гума изглежда добре. Визуалното усещане е за спортна гума с много приятна цена. Не съм имал честа да карам с друга марка чисто нови гуми на тази кола и не мога да дам много вярно мнение.
                Миналата пролет и аз си взех същите - Hankook V12 EVO 205/55/16 и ги карах летния сезон. На 100% подкрепям горното мнение на колегата, гумите се държат стабилно на сух и наводнен асфалт, но трябва да се внимава когато започне да вали, понеже се пързалят. Иначе са доста тихи и визуално хващат окото. За цената си са супер
                Alfa Romeo 156 1.9 JTD 2002

Comment

• Тези Firestone Firehawk SZ 90 много добри отзиви са получили. Някой да има впечатления от марката ?
                  Alfa Romeo 1.8 TS `98
                  sigpic

Comment

• Днес ходих до сервиза да питам за Ханкук В12 .. и ми казаха че има нов модел Ханкук К107.. шарката му е подобна на Continental SoportContact2. Чудя се дали да рискувам с нов модел
                    Alfa Romeo 145 TS 1.6 1998

Comment

• Първоначално публикувано от svetlastf Покажи съобщение
                      Тези Firestone Firehawk SZ 90 много добри отзиви са получили. Някой да има впечатления от марката ?
                      Доста спорни мнения прочетох за тях. Ако все пак решиш с АДК имаме договор за партньорство и ако си регистриран в този форум получаваш 20% отстъпка от цената. ето виж http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=53503
                      няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Нещата с АДК са супер.Continental-205.60.15 e 168лв.Ако имаш карта за отстъпка,тя се прави върху 190лв.

Comment

• Първоначално публикувано от archangel Покажи съобщение
                          Днес ходих до сервиза да питам за Ханкук В12 .. и ми казаха че има нов модел Ханкук К107.. шарката му е подобна на Continental SoportContact2. Чудя се дали да рискувам с нов модел
                          Не знам до колко е нов модела, миналата пролет като купувах мойте гуми ми предлагаха и тоя модел ... Някъде бях чел по форумите, че при тестовете на мокро К107 се държат по-зле от V12
                          Alfa Romeo 156 1.9 JTD 2002

Comment

• Аз за либрата след 2 часа гледане вчера цени и тестове мисля да взимам тези http://www.avtogumi.bg/oscommerce/le...v-p-14172.html
                            Пишат ,че е нов модел и що годе добра цена е.
                            Lancia Lybra 2.4jtd 2002 Intensa
                            Fiat Marea TD100 hlx 97

Comment

• От снощи съм с Bridgestone Potenza ER300 195/50/15 и дали защото "слязох" от едни изтъркани Dunlop реколта 2005, но новите гуми ми се струват страхотни. Смених само предните, задните другия месец, но се чудя дали същите или друг модел. Задължително ли трябва да са 4 еднакви? (харесъл съм Conti PremuimContact 2-някои знае ли дали на този размер са с борд?)
                              146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от B0J0 Покажи съобщение
                                Миналата пролет и аз си взех същите - Hankook V12 EVO 205/55/16 и ги карах летния сезон. На 100% подкрепям горното мнение на колегата, гумите се държат стабилно на сух и наводнен асфалт, но трябва да се внимава когато започне да вали, понеже се пързалят. Иначе са доста тихи и визуално хващат окото. За цената си са супер
                                Колеги, внимавайте с този ефект, не е до вид гуми... а до пръст, кал, пепеляк и други мизерии по настилката.
                                Докато не натрупа достатъчно вода да ги отмие, просто се превръщат в хлъзгава каша.
                                Ефекта съм го забелязал с поне 5 или 6 различни коли и видове гуми.
                                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
                                X