Известие

Collapse
No announcement yet.

в Пловдив-свестен сервиз и магазин за авточасти???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

циганския кореком интерсервиз 2000 прили4ни 4асти на добри цени
    а за сервиз до пожарната на кукленско стои4о

Comment

Само бягай от автосервиз АНГЕЛОВ аз вече ядох дедовия им
      Сменяха ми агренажния ремък и го зацепиха погрешно с цели два зъба, сега колата ми е ...... след като отидох при кадърен майстор ми показа че ремъка който са ми боцнали е втора ръка, тъх че бегайте от тая авто-морга

Comment

преглед при джимито

Отидох при Джимито защото ми светеше лампата на инжикциона и харчеше 17/100.След диагностиката каза че е от ламбда сондата и за 300лв ще я смени.После отидох в БОШ и за 40лв закачиха някакви жици и сега харчи 12 градско-без климатик
        Алфа Ромео 145 1.6 Boxer

Comment

Re: преглед при джимито

Първоначално публикувано от Vatev
          Отидох при Джимито защото ми светеше лампата на инжикциона и харчеше 17/100.След диагностиката каза че е от ламбда сондата и за 300лв ще я смени.После отидох в БОШ и за 40лв закачиха някакви жици и сега харчи 12 градско-без климатик
          ми за пловдив пак е много, аз сам около 10 /100 без клима. нещо са ти прецакали в боша да знаеш
          НАЙ-БЪРЗИЯТ ПЪТ ДО ВКЪЩИ ->146-BOXER 1.6

Comment

Може да е нямала хубава маса ламбдата и в Бош-а да са му вързали допълнителна маса.
            Иначе 300 лв. за нова сонда си е . да не кажа двойно....
            97'Alfa Romeo 145 1.6 BOXER - Sold Out
            02' FIAT PALIO 1.2 Weekend
            Accord i-ctdi 2.2 Executive

Comment

Алфа

Сондата не е била свързана както трябва.Джимито каза:270лв за БОШ универсална сонда+30лв труд
              Алфа Ромео 145 1.6 Boxer

Comment

Излизам малко от главната тема , но
                пак казвам - за мен това е абсурдна цена. Когато аз смених моята ( а като гледам си със същия двигател ) цената в Авел (bosch service) беше 170 лева. Не вярвам цените да са се дигнали толкова..(аз сменях преди около 2г.) освен това там монтажа ми беше 5-10 лева и получих гаранция за 1година. След това ходих два пъти дори на проверовъчна диагностика,за която нищо не заплащах... А относно разхода смятам ,че зависи от прекалено много неща, за да се коментира. Аз съм около 10 л. , но мисля,че мога да падна и под. Тези дни ще си завия и новите денсо иридиум, та тогава може и да се похваля с боксер под 10л градско.... , но както казват братушките....поживем у видим
                97'Alfa Romeo 145 1.6 BOXER - Sold Out
                02' FIAT PALIO 1.2 Weekend
                Accord i-ctdi 2.2 Executive

Comment

Аз като си взех колата си купих ремъци,ролки,масла и филтри от магазин ИВЕКО (който се споменава по-нагоре) , и там питах да ми препоръчат сервиз и ме пратиха в Ангелов.Там ми приеха колата веднага.Кофтито само е че не те пускат да гледаш какво ти правят по колата , а когато е готова ти се обаждат по телефона да отидеш да си я вземеш.За цена за труд не се сещам в момента.Другото което съм сменял при тях е долен носач.Те го поръчаха за цена 160 лв (незнам каква марка) и труд 50 лв.
                  Алфа Ромео 156 1.6 16V T.S. & JR Air Filter & Powerflex

Comment

Първоначално публикувано от Крум
                    Аз като си взех колата си купих ремъци,ролки,масла и филтри от магазин ИВЕКО (който се споменава по-нагоре) , и там питах да ми препоръчат сервиз и ме пратиха в Ангелов.Там ми приеха колата веднага.Кофтито само е че не те пускат да гледаш какво ти правят по колата , а когато е готова ти се обаждат по телефона да отидеш да си я вземеш.За цена за труд не се сещам в момента.Другото което съм сменял при тях е долен носач.Те го поръчаха за цена 160 лв (незнам каква марка) и труд 50 лв.
                    много пари бе, те са ти одрезали главата откъм кръста

Comment

Колко трябва да е нормалната цена за такава услуга? И дайте мнение с кой сервиз да сменя този (дано не се налага да ходя ама то е неизбежно)

Comment

Колко трябва да е нормалната цена за такава услуга? И дайте мнение с кой сервиз да сменя този (дано не се налага да ходя ама то е неизбежно)
                        70 лв . беше наи- скъпия насач, няакъф италиански маи фиорела( незнам) и ми взеха 10-15 лева да ми го сменат. е аз съм с 146 незнам има ли разлика в цените на носачите но двоино а има да се развият 2 болта за смяната как може толкова пари. този сервиз дето я карах е с лазарен стенд и по модела на колата ти вади стоиностите за стенда на предницата и сходимоста с задницата. всички коли сам си карал там- оплаквания никакви, за стенд говоря. намира се на забутано място пресечка е на мара гидик до детската градина

Comment

Първоначално публикувано от vamfan
                          70 лв . беше наи- скъпия насач, няакъф италиански маи фиорела( незнам) и ми взеха 10-15 лева да ми го сменат. е аз съм с 146 незнам има ли разлика в цените на носачите но двоино а има да се развият 2 болта за смяната как може толкова пари. този сервиз дето я карах е с лазарен стенд и по модела на колата ти вади стоиностите за стенда на предницата и сходимоста с задницата. всички коли сам си карал там- оплаквания никакви, за стенд говоря. намира се на забутано място пресечка е на мара гидик до детската градина
                          За цената на носача ми се струва добре защото на всякъде където питах ми искаха по 210 а в Динаекспрес 250.Друг е въпроса че незнам каква марка е.
                          Можеш ли да обясниш по-подробно къде се намира този стенд. А носача там ли ти го сменяха?

Comment

За цената на носача ми се струва добре защото на всякъде където питах ми искаха по 210 а в Динаекспрес 250.Друг е въпроса че незнам каква марка е.
                            Можеш ли да обясниш по-подробно къде се намира този стенд. А носача там ли ти го сменяха?
                            да там го сменят. от колелото на билата на марица и шел по посока гробищата, р. марица ти остава отзад, първата пресечка в дясно, после ляво между блоковете, после дясно по павираната, и на 150 м. от ляво се пада сервиза. има голямо игрище пред него. там ако се объркаш питаи всички ще ти го кажат. поздрави

Comment

да там го сменят. от колелото на билата на марица и шел по посока гробищата, р. марица ти остава отзад, първата пресечка в дясно, после ляво между блоковете, после дясно по павираната, и на 150 м. от ляво се пада сервиза. има голямо игрище пред него. там ако се объркаш питаи всички ще ти го кажат. поздрави
                              Благодаря много колега.

Аз искам да въведа малко поправка на думите си по-горе. Днес открих фактурите от ремонтите на колата в автосервиз Ангелов , и видях че за смяната на носача са ми взели 20 лв. , за стенд 20 лв. , и за баланс на 2-те гуми 8 лв. Другата фактура ми е за смяна на ролки , ремъци и масло. За смяната на ролките и ремъците са ми взели 55 лв , а за маслото 5 лв. Искам да се извиня за допуснатата грешка

Comment

Благодаря много колега.

Аз искам да въведа малко поправка на думите си по-горе. Днес открих фактурите от ремонтите на колата в автосервиз Ангелов , и видях че за смяната на носача са ми взели 20 лв. , за стенд 20 лв. , и за баланс на 2-те гуми 8 лв. Другата фактура ми е за смяна на ролки , ремъци и масло. За смяната на ролките и ремъците са ми взели 55 лв , а за маслото 5 лв. Искам да се извиня за допуснатата грешка
                                там в сервиза има един Крум и тои е алфист

Comment

Working...
                                X