Известие

Collapse
No announcement yet.

в Пловдив-свестен сервиз и магазин за авточасти???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

здрасти

От месец имам Алфа 166.Ползвах услугите на Dinexpress.Смяна ремъци масла и разни филтри.От Алфа е посочен като лицензиран сервиз.Става дума за тоя на митницата дето е.Дори в книжката на колата е със адрес и телефон даже.Пък съм и доволен от тях,правиха ми цялата ходова част на Темпрата преди 5 години,смачках я от каране още не е мраднала.
    Алфа...всичко друго е компромис!
    http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
    Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
    Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща

Comment

da ama skapo li vzimat

Comment

da ama skapo li vzimat

Comment

аз от скоро имам 156-та 1.9jtd и за смяната на ремаци,ролки масло филтри платих 460лв.А по ходовата част всичко си правя при едни майсторчета в кичука до "Елин Пелин" училището,за пример ще ви дам следнити цифри- преден горен носач с цена от 100 до 136лв "във всеки магазин е различна"аз си го рециклирах за 24лв процедурата трае 1 ден но го правят 1 път става като нов работят с немски каучук просто с ментетата приключих завинаги по магазините,сега съм си записал час за 4-ти в друг сервиз кадето ще ми оправят рейката защотото имам лек луфт за скромната сума от 60лв.Също така имах луфт във задните тампони на стабилизиращата щанга която струва 430 лева в магазина аз си я оправих за 15лв просто скобите се разпломбират слагат се нови тампони и щангата е готова.
          156 1.9 JTD 105hp

Comment

Добрър майстор на Италианки в Пловдив се казва Митко Брадата

Ами колеги...и аз да се включа в темата..
            Тъй като познавам много читав майстор в Пловдив....Казва се Димитър Кошев /Митко Брадата/../Запален алфист и ланчист/
            Намира се в двора на складовете на лютеницата Дерони...Карловско шосе до Метан станциата...мисля че този човек е измислил италианските коли...повярвайте ми който се свърже с него...ще бъде много доволен...Определено взема много евтино..
            телефона му е..089 666 2795

Comment

Първоначално публикувано от b0jo
              аз от скоро имам 156-та 1.9jtd и за смяната на ремаци,ролки масло филтри платих 460лв.А по ходовата част всичко си правя при едни майсторчета в кичука до "Елин Пелин" училището,за пример ще ви дам следнити цифри- преден горен носач с цена от 100 до 136лв "във всеки магазин е различна"аз си го рециклирах за 24лв процедурата трае 1 ден но го правят 1 път става като нов работят с немски каучук просто с ментетата приключих завинаги по магазините,сега съм си записал час за 4-ти в друг сервиз кадето ще ми оправят рейката защотото имам лек луфт за скромната сума от 60лв.Също така имах луфт във задните тампони на стабилизиращата щанга която струва 430 лева в магазина аз си я оправих за 15лв просто скобите се разпломбират слагат се нови тампони от момчетата от кичука и щангата е готова.
              Дай телефоните на сервизите ако ги имаш ,благодаря .
              TIPO 2.0 91g.
              PUNTO 1.2 04 g.
              156 1.8 TS 00g

Comment

Иди при Митака няма да съжаляваш!!!!!

Първоначално публикувано от tipo1960
                аз от скоро имам 156-та 1.9jtd и за смяната на ремаци,ролки масло филтри платих 460лв.А по ходовата част всичко си правя при едни майсторчета в кичука до "Елин Пелин" училището,за пример ще ви дам следнити цифри- преден горен носач с цена от 100 до 136лв "във всеки магазин е различна"аз си го рециклирах за 24лв процедурата трае 1 ден но го правят 1 път става като нов работят с немски каучук просто с ментетата приключих завинаги по магазините,сега съм си записал час за 4-ти в друг сервиз кадето ще ми оправят рейката защотото имам лек луфт за скромната сума от 60лв.Също така имах луфт във задните тампони на стабилизиращата щанга която струва 430 лева в магазина аз си я оправих за 15лв просто скобите се разпломбират слагат се нови тампони от момчетата от кичука и щангата е готова.

Comment

Първоначално публикувано от gurumxx

Той рециклира ли тампони.
                  TIPO 2.0 91g.
                  PUNTO 1.2 04 g.
                  156 1.8 TS 00g

Comment

Тампони не се рециклират-))) а се сменят с нови...-))гумата като се скъса как се рециклира-)?

Той рециклира ли тампони.

Comment

Re: Добрър майстор на Италианки в Пловдив се казва Митко Бра

Ами колеги...и аз да се включа в темата..
                      Тъй като познавам много читав майстор в Пловдив....Казва се Димитър Кошев /Митко Брадата/../Запален алфист и ланчист/
                      Намира се в двора на складовете на лютеницата Дерони...Карловско шосе до Метан станциата...мисля че този човек е измислил италианските коли...повярвайте ми който се свърже с него...ще бъде много доволен...Определено взема много евтино..
                      телефона му е..089 666 2795
                      Aaaa, Митко е No.1, само дето е много зает ... Страшно много неща знае и може, но поради голямата си заетост понякога може да ви върне или да ви прекара по-набързичко. Аз лично съм му голям фен и много го уважавам като майстор и познавач.
                      Има още един много добър майстор специално за Алфа - Боби се казва, и работилницата му се намира в индустриалната зона под моста за Асеновград. Не мога да дам повече подробности, защото съм ходил там само веднъж.
                      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Ами Митко е номер 1 защото знае какво прави....това е истината...прави го ефтино и има много хора....
                        Незнам кой питаше за стабилизиращата щанга....но с Митака съм говорил за 150лева може да ви я отремонтира с гаранция 100 000км...така че сами приценете-))))

Comment

тел.на майстора за тампоните на носачите е 0888342024 намира се пред училище "Елин Пелин" там сменят само тампоните, шарнирите на долните носачи "понеже е излят отдоло не е като горния носач, горния се разглобява" ги провят зад "Карина"-та в Тракия доло до Сан Марко бившото,
                          рейката ми я правиха като се отива за КАТ не завивате на ляво а след техникума има пресечка в дясно междо него и бензиностанцията и в дъното има сервиз халето е от ляво на сервиза на мен ми взеха 60 лв но се чака, аз чаках 20 дена
                          156 1.9 JTD 105hp

Comment

тел.на майстора за тампоните на носачите е 0888342024 намира се пред училище "Елин Пелин" там сменят само тампоните, шарнирите на долните носачи "понеже е излят отдоло не е като горния носач, горния се разглобява" ги провят зад "Карина"-та в Тракия доло до Сан Марко бившото,
                            рейката ми я правиха като се отива за КАТ не завивате на ляво а след техникума има пресечка в дясно междо него и бензиностанцията и в дъното има сервиз халето е от дясно на сервиза на мен ми взеха 60 лв но се чака, аз чаках 20 дена
                            Благодаря ти ,за рейката да питам те ли си я свалят ,или ти си носиш свалена рейката.А иначе в София ми рециклираха шарнирите и на долния и на горния носач.
                            TIPO 2.0 91g.
                            PUNTO 1.2 04 g.
                            156 1.8 TS 00g

Comment

Могат и да ти я свалят те , но тогава сроковете за чакане са по-големи.Ако занесеш само рейката може и по-скоро да се оправиш...
                              97'Alfa Romeo 145 1.6 BOXER - Sold Out
                              02' FIAT PALIO 1.2 Weekend
                              Accord i-ctdi 2.2 Executive

Comment

Първоначално публикувано от MBlaST
                                Могат и да ти я свалят те , но тогава сроковете за чакане са по-големи.Ако занесеш само рейката може и по-скоро да се оправиш...
                                Благодаря за информацията.
                                TIPO 2.0 91g.
                                PUNTO 1.2 04 g.
                                156 1.8 TS 00g

Comment

Working...
                                X