If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги предстои ми ходене до КАТ да си прехвърля алфата ми на мое име и се замислих там как ще ми качът колата на валияците като те са само за единия мост а при мене колата е постоянно 4Х4.Имате ли некъкви идеи?
притеснява ме факта че колата ми е 4х4 постоянно,и ако ми тестват спирачките само на един от мостовете ,колата ще подскчи когато се звъртят валяците защото единия мост ти е в/у валяците а другия на земията,въртият ли се гумите на единия мост те задвижват и другия.Двата моста са си неразделно свързани и нали се сещаш как ще ми изкъртят скоростите.
притеснява ме факта че колата ми е 4х4 постоянно,и ако ми тестват спирачките само на един от мостовете ,колата ще подскчи когато се звъртят валяците защото единия мост ти е в/у валяците а другия на земията,въртият ли се гумите на единия мост те задвижват и другия.Двата моста са си неразделно свързани и нали се сещаш как ще ми изкъртят скоростите.
както е казал и по-горе колегата вече рядко пробват спирачки, но все пак всичко е въпрос на късмет
ако все пак ти се наложи да минаваш на валци им намекни, че колата е 4х4 и ако не го вземат под внимание като те накара да натискаш натискай леко, докато се убядат сами(на менджипката щеше да им счупи стенда)
иначе за техническите прегледи, има стендове които са пригодени да измерват спирачното усилие и на 4х4 системи, но предвид на допълнителната цена от около 3000+ лева добавка към стенда, малко пунктове си го позволяват
Comment