Известие

Collapse
No announcement yet.

питане за перманент

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

да прав си дано не ми ги тестват щото колата скача като скаклец
    Lancia Delta HPE 2.0 16V "95
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от alfista
      алфа 33 нямат междумостов деференцял
      Добре де, гасиш двигателя и тестваш спирачките къв е проблема.. То сервото си работи за 2-3 натискания и при изгасен двигател..
      Lexus IS200

Comment

Обаче на мен друго не ми е ясно.. какво значение има че е 4х4 при положение че тоя тест се прави при изключени предвки...?
        Lexus IS200

Comment

няма значение дали си загасил или си на скорост просто двата моста са свързани
          sigpic

Comment

Аз пък мисля, че когато не си на контакт и няма захранване към електромагнита тогава задния мост не е включен! И ще ти го обясня по най простия начин. Колегата @рали си е изключил задното на перманента като е махнал релето за електромагнита. Същият човек ми беше намерил схеми и искаше да му се изведе захранването на релето на ключ, за да може да го изключва без да маха релето. Да продължавам, ли? Ако ти пробват спирачките на изключен двигател и без контакт няма да имаш проблеми
            Alfa Romeo 75 24V

Comment

когато си загасил колата и не си на контакт пак си е 4Х4,магнита остава кардана зацепено положение.
              sigpic

Comment

бате никой нема да те кара спирачки да тестваш ... а и катаджиите мое да са идиоти ама правят разлика ....
                Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
                Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

още не съм ходил до Кат нещо яко ме мързи а и отпуската ми свъши и май няма да хода ко ще да става.
                  sigpic

Comment

абе аз да питам - като нема междуосев диф как завива тая кола? не пали ли съединителя?
                    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
                    X