Някой слагал ли е такова чудо, да сподели впечатления.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Резонаторно гърне/ускорител
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ksf Покажи съобщениеНякой слагал ли е такова чудо, да сподели впечатления.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Тц, това по всички сервизи за гърнета казват, чее ускорител товати оновати..., а в същност тези отвори служат като джобчета през които газовете да влязат в кухината на резонатора и колата да утихне малко. Отговорът на въпроса ти е да, има смисъл да сложиш такъв резонатор ако искаш колата ти да стане по-тиха.Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92
България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!
Comment
-
Първоначално публикувано от Da_Fuse Покажи съобщениеТц, това по всички сервизи за гърнета казват, чее ускорител товати оновати..., а в същност тези отвори служат като джобчета през които газовете да влязат в кухината на резонатора и колата да утихне малко. Отговорът на въпроса ти е да, има смисъл да сложиш такъв резонатор ако искаш колата ти да стане по-тиха.
Comment
-
Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщениеСпоред мен с подобен резонатор ще стане тъкмо обратното...шумна даже с грозен звукFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеБъркаш много, аз съм с такъв и съм много доволен.
Comment
-
Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщениеТи, не си ли с дизел?
П.С. Припушва защото е преди ревизията на мотора.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеБензин съм. Ето ме с такъв искроуловител, генерация на 55 и Ремус крайно. http://www.vbox7.com/play:42686370
П.С. Припушва защото е преди ревизията на мотора.
Резонатора е добър слагай го колега.Last edited by MUROMAN; d.m.y г., 23:03.ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Comment
-
Alfa Romeo 156 2.0 TS `99
Comment
-
Първоначално публикувано от ksf Покажи съобщениеОсвен това в първия пост предлагат и още един модел елипсовидно гърне, за което някои майстори твърдят, че е по-безшумно.
Целта ми е при демонтаж на катализатора който взе да дрънка нещо, колата да е възможно по-тиха.
Сигурен ли си че ти тропа катализатора а, не меката връзка да речем? Ако е катализатора час по-скоро го махай че стават запушвания по другите гърнета
Comment
-
Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщениеИменно, аз твърдя също, че колата ще е по-тиха с него от колкото с ''пура-та'' Аз съм с такова елипсовидно гърне.
Сигурен ли си че ти тропа катализатора а, не меката връзка да речем? Ако е катализатора час по-скоро го махай че стават запушвания по другите гърнета
На празен ход подрънква леко, а между 2000 - 2500 оборота като подам повече газ ръмжи една такава ...Alfa Romeo 156 2.0 TS `99
Comment
-
Първоначално публикувано от ksf Покажи съобщениеИ аз не знам кое дрънка, ама какво ще и стана на меката връзка, няма черно по нея примерно, ако да речем е пробита. Като сваля катализатора ще видим.
На празен ход подрънква леко, а между 2000 - 2500 оборота като подам повече газ ръмжи една такава ...
Преди години на форд-а ми така беше станало ...едно много странно потропване все едно разбито окачване..и се проявяваше само в движение...доста умуваха майстори преди да го открият.
Абе с една дума като отидеш в сервиз за аспуси ще ти кажат кое какво
Comment
-
МеССаГе
Тази сутрин си смених катализатора с резонаторно гърненце,че даже и парички за харчлък ми дадоха пичовете.Много приятен звук има вече Алфината,а пък и взе да върви доста по-леко-напрао се отпуши бе да го е..,особено в ниските обороти,'щото преди тази интервенция се мъчеше бая докато набира от старта.
THERE IS NO EASY WAY OUT.SLY IS AWESOME GUY-
http://www.youtube.com/watch?v=MwPb7...eature=related
Comment
Comment