If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми няма значение. След като направи генерацията който му е правил ремапа ще трябва да го бутне пак. Едно от най-вредното за турбото са точно тези пикове, а тях ги има дори при махнат само катализатор
Е кво ше му стане тя сток ако задържи на 1,4 бууст ще светне като елха
Е сток може и нищо да не му стане ама е редно да се направи. Мисля, че би трябвало да си на същото мнение. Ако трябва да се прави както трябва така трябва да се бутне и клапана. Теоретично и правилно е, а вече кой, как, какво.... това не го коментирам.
Е сток може и нищо да не му стане ама е редно да се направи. Мисля, че би трябвало да си на същото мнение. Ако трябва да се прави както трябва така трябва да се бутне и клапана. Теоретично и правилно е, а вече кой, как, какво.... това не го коментирам.
Ясно бе ма не го плаши, нищо и няма ако колата е в час си има таргет бууст и ще си настрои сама N75 картата
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Още преди да имам какъвто и да е ремап съм с права тръба. Въобще не се притеснявайте,аз от 30 000 км насам съм така, накрая накрайник , чийто дупки правят звука още по-готин. И не съм имал никакви грижи по турбини и т.н. А звука е маниашки, особено при разтоварване между предавките, съска като прахосмукачка И всички се обръщат да чуят кво е това животно
AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro
Ето тук: http://www.youtube.com/watch?v=HK9w7...4&feature=plcp
Само че тук съм със стоковата турбина на 136 к.с, след като сложих 2256 която се слага после в 140/150 . разтоварването стана още по-зрелищно, а и в момента съм с друг накрайник който прави по-дрезгав звука, а и то на място не е толкова показно колкото при смяна между 1-ва и 2-ра .
AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro
Много ми харесва какъв звук вадят и двете.аа и на ReLeFNIQ как се чува турбината накрая докато спре да върти
А бе гледам и двамата със 156-ци може ли да ми дадете някакво мнение как ще да е за студент.. ?
За сега карам 146 ТД..но лятото ми предстой покупка..на Алфа, но каква 145 JTD или 156 JTD
Много ми харесва какъв звук вадят и двете.аа и на ReLeFNIQ как се чува турбината накрая докато спре да върти
А бе гледам и двамата със 156-ци може ли да ми дадете някакво мнение как ще да е за студент.. ?
За сега карам 146 ТД..но лятото ми предстой покупка..на Алфа, но каква 145 JTD или 156 JTD
145 по добре щото подръжката ти остава същата , ама не си струва по добре си стой с твойта
Колега колата е семейната по-точно на брат ми..за това и питам..а и просто ми липсва климатика лятото и АБС зимата.. мм и да опъва от 2000 оборота..а бе като цяло JTD си е JTD.. знаеш за какво ти говоря..
Колега колата е семейната по-точно на брат ми..за това и питам..а и просто ми липсва климатика лятото и АБС зимата.. мм и да опъва от 2000 оборота..а бе като цяло JTD си е JTD.. знаеш за какво ти говоря..
Е това е друго щом търсиш своя кола взимай 145/146 1,9jtd и си цар
Comment