Известие

Collapse
No announcement yet.

Тунинг на дизел

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
    Аз незнам кво толкова го плашите момчето, първо опела нито е с алфова кутия нито е с алфов съединител Освен това никой не попита дори коя година е колата, има ли ДПФ и разни такива екстри

Колега засега от точно този мотор съм вадил точно 270 коня с GTB2260 без да има пушечни ефекти

Значи според мен с GTB2056 трудно ще постигнеш над 240 коня от този мотор. Хубаво е като се пита да се задават конкретни въпроси и да е ясно точно какво се цели с колата.
    Здравей и благодаря за отговора. Ще се опитам да съм максимално изчерпателен. Първо колата е моделна година 2009. Няма ДПФ. 6-степенна ръчна скоростна кутия. Колега, проекта за 270 коня ти ли си го правил? Ако не е тайна с какви части и къде са ти го правили или сам си го майсторил? Това за липсата на пушечни ефекти е супер, защото в момента си попушва бая, което ме дразни адски много. Целта на колата е да се ми доставя удоволствие, правя я и като външен вид и искам да засиля, колкото е възможно и двигателя. Не ходя да се състезавам на драг и т.н, но при всяка възможност съм на писта, просто да покарам за кеф, обичам да карам бързичко и т.н. С две думи, колата я правя бавно, с качествени части и искам постепенно да я направя така, както на мен ми харесва. Целта не е състезания, най-добро време на 400 м. или каквото и да било от подобен род, колата е да ми доставя удоволствие на мен. Надявам се, че съм успял да изясна целта на проекта. Конкретните ми върпоси са: какъв е максимума на мотора без да се отваря самия двигател и от там нататък, ако някой го е правил и не е тайна да сподели с какви части е правено, кое е най-добре да се направи, хора в БГ, които биха направили нещата като хората и т.н. В общи линии е това.

Поздрави!

Comment

Да, той я е правил, ето я и в завършен вид...
      http://www.youtube.com/watch?v=XkPQTmHdFpw
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
        Да, той я е правил, ето я и в завършен вид...
        http://www.youtube.com/watch?v=XkPQTmHdFpw
        Много благодаря, гледах го това клипче съвсем скоро, но нямах представа за какво иде реч. Поздравления за резултатите на дизелчето. Много приятно върви. Това GTV много върви бе, брях, чак ме изненада. А РС6-цата е тази с 450 кончета ли?

Бих се радвал колегата да даде подробна информация за нещата, които ме интересуват и това с какви проблеми се е сблъсквал той. Ще съм много благодарен.

Поздрави!

Comment

Първоначално публикувано от van4o Покажи съобщение
          Много благодаря, гледах го това клипче съвсем скоро, но нямах представа за какво иде реч. Поздравления за резултатите на дизелчето. Много приятно върви. Това GTV много върви бе, брях, чак ме изненада. А РС6-цата е тази с 450 кончета ли?

Бих се радвал колегата да даде подробна информация за нещата, които ме интересуват и това с какви проблеми се е сблъсквал той. Ще съм много благодарен.

Поздрави!
          GTV-то е на Бобо, тей че ако то не върви надали ще има коя кола да върви 270 коня е поне...И виждаш дизела направен от него какво се получава на гонка Иначе да аудито ще да е 450коня сигурно... А иначе му звънни на телефона и се разберете да се видите така най-добре ще станат нещата
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
            GTV-то е на Бобо, тей че ако то не върви надали ще има коя кола да върви 270 коня е поне...И виждаш дизела направен от него какво се получава на гонка Иначе да аудито ще да е 450коня сигурно... А иначе му звънни на телефона и се разберете да се видите така най-добре ще станат нещата
            Чакай малко, ГТВ-то не е ли колата, от която се снима? МИслех, че неговата кола е 156-цата. Нещо се обърках. Иначе върви на скандал много. С удоволствие бих му звъннал да се видим и да полафим, предполагам, че ще науча много от него, но не искам да нахалствам. Все пак той ще прецени дали е удобно и дали и какво ще сподели. Много благодаря на всички за отзивчивостта, малко нетипично за милата ни родина.

Поздрави!

Comment

Чакай малко, ГТВ-то не е ли колата, от която се снима? МИслех, че неговата кола е 156-цата. Нещо се обърках. Иначе върви на скандал много. С удоволствие бих му звъннал да се видим и да полафим, предполагам, че ще науча много от него, но не искам да нахалствам. Все пак той ще прецени дали е удобно и дали и какво ще сподели. Много благодаря на всички за отзивчивостта, малко нетипично за милата ни родина.

Поздрави!
              От ГТВ-то се снима и това е неговата кола! Иначе му звъни спокойно, той се занимава точно с коли!
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Поздрави!
                Хммммм, ми на човека тва му е работата.
                Разгледай тук и ще разбереш кой с какво се занимава.

http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=26

Също така погледни хубаво и другите мнения и виж кой какво ти предлага....

Знае ли се откъде може да изскочи зайчето........
                sigpic
                Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                147 JTDm 140-Малката манекенка
                GT- JTDm 150

Comment

Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
                  Хммммм, ми на човека тва му е работата.
                  Разгледай тук и ще разбереш кой с какво се занимава.

http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=26

Също така погледни хубаво и другите мнения и виж кой какво ти предлага....

Знае ли се откъде може да изскочи зайчето........
                  Благодаря, ще поразгледам внимателно разделите. Очаквам и Бобо да се включи да даде малко подробности

Поздрави!

Comment

Благодаря, ще поразгледам внимателно разделите. Очаквам и Бобо да се включи да даде малко подробности

Поздрави!
                    Колега казах ти за подробна информация ми звънни А иначе ако имаш конкретни въпроси питай конкретно
                    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                    sigpic
                    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
                    X