Известие

Collapse
No announcement yet.

Масло за двигател

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Tinoto
    Не изключвам възможността колата ти да е много гледана ама
    що си мислиш, че само тука се извършват "манипулации"?
    Абсолютно съгласен с колегата има едни много по големи тарикати тип цигани и у чужбината
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

И то най вече у Италия аз знам за тях че мразят да сменят антифриз и карат с такъв на по 5-10 години
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

здравеите на всички

аз сам начинаещ алфист и искам да ви питам дали сам направил правилния избор за моята Alfa 146 1.4 103hp като сам и купил масло за двигатела SeleniaGold 10W40 благодаря предварително
        АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Re: здравеите на всички

Първоначално публикувано от BillyBoy`
          аз сам начинаещ алфист и искам да ви питам дали сам направил правилния избор за моята Alfa 146 1.4 103hp като сам и купил масло за двигатела SeleniaGold 10W40 благодаря предварително
          Почти съм готов да се обзаложа, че по коша на двигателя имаш поне една ярко-червена лепенка на която пише препоръчаното за тази алфа масло... и то е Selenia 20K AR

Comment

проверих

лепенката се намира от дясната страна на капака и пише цитирам SELENIA special formula AlfaRomeo 10W40 очаквам още мнения и от другите участници във форума

Comment

Е точно това е 20 К for Alfa Romeo на капака. Абе ако вече си сложил голда карай така 7-9 хил км и после си сложи 20К Алфа Ромео - дават го за 15-20 хил км , ама аз го сменям на 10 хиляди.
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

мерси

това е наи малкия проблем ако пи позволите да споделя тука другия проблем ще сам ви благодарен

Comment

ми споделяй де
                  Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

добре де, сега на 2 места (поне) в този форум пише 2 различни неща. Нека изясним: кое е по-добре да сложим - Селениа 20к за Алфа Ромео или Мотул (и какъв)?
                    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                    Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky
                      добре де, сега на 2 места (поне) в този форум пише 2 различни неща. Нека изясним: кое е по-добре да сложим - Селениа 20к за Алфа Ромео или Мотул (и какъв)?
                      Зависи както ти си решиш аз лично не намирам разлика междо 20К и Мотул 6100 10в40,карах старата кола и с двете и нямаше никаква разлика само ми се струваше че Мотула почва по отрано да го харчи

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

ми той Мотула е доста по скъп от Селенията, и цената му непрекъснато отива нагоре

в някъв момент човек си задава въпроса, за кво да им давам 32лв/л или подобна сума?

като за 15лв/л зима Селения Рейсинг 10в-60..... примерно
                        '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                        '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                        '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от valjo
                          Че аз за 16лв литъра вземам 20к бе? Това май е скъпо щом рейсинга е толкова?
                          Alfa Romeo 155 1.8TS
                          Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Първоначално публикувано от ALFA CORSE
                            Първоначално публикувано от valjo
                            Че аз за 16лв литъра вземам 20к бе? Това май е скъпо щом рейсинга е толкова?
                            Tой е търговец - пазари на цени франко завода
                            _______
                            146 JTD - ex
                            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

т.е. Селениа рейсинг е по-добро от 20к за Алфа Ромео при каране на високи обороти?
                              А кой Мотул е по 32 лв/л, 10в40 ли?
                              I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                              Roosevelt

Comment

т.е. Селениа рейсинг е по-добро от 20к за Алфа Ромео при каране на високи обороти?
                                А кой Мотул е по 32 лв/л, 10в40 ли?
                                Аз не мисля че Селения рейсинг е подходящ за твоя мотор

Comment

Working...
                                X