Какъв размер зимни гуми са подходящи за алфата ми (33 1,7 16в перманент 4). Миналата зима си купих континетал уитар контакт 185/55/15 ама доста буксуваше с тях,а и карах сега лятото с тях и малко ги балонизирах,и ще трябва да купувам пак.Този път мисля да взема некви 175/60/14,дали ще е по добре с тях и каква марка да избера?Регенерат гледах с адския грайфер Малатеса се казваше с една година гаранция дали си струва да купувам регенератки?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Избор на зимни гуми
Collapse
X
-
Корморана не е лощо решение за София стават аз съм доволен щом и до Симеоново се качват зимата са екстраFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Не, че искам да кажа нещо лошо за другите марки. Лично аз зимни гуми съм карал малко...Good Year, Fulda, Dunlop, BF Goodrich, Michelin...и най-доволен останах и все още съм с тях от Fulda. Моя модел е Fulda Kristal Montero и още с Алфата драпаха много добре.
Comment
-
Eпа Фулда са едни от най хубавите гуми, просто са много скъпи за обикновенния юзър. На мен също са ми скъпи, и затова карам с континентал - 225/45/16. Средна цена, високо качество, безшумна гума, спортен грайфер. С континентал излизат от завода водещи автомобилни марки.Audi A6 & Alfa GTV
Comment
-
Първоначално публикувано от alfistaмного тънки цени да не са и те регенерат,а като размер 175/65/14 добре ли за алфата ми?97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Comment
-
Re: Избор на зимни гуми
Първоначално публикувано от alfistaКакъв размер зимни гуми са подходящи за алфата ми (33 1,7 16в перманент 4). Миналата зима си купих континетал уитар контакт 185/55/15 ама доста буксуваше с тях,а и карах сега лятото с тях и малко ги балонизирах,и ще трябва да купувам пак.Този път мисля да взема некви 175/60/14,дали ще е по добре с тях и каква марка да избера?Регенерат гледах с адския грайфер Малатеса се казваше с една година гаранция дали си струва да купувам регенератки?Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer
Comment
-
Колега взимай Корморана и не се замисляй гумата е много добра за цената си,освен ако не си решил да вземеш нещо по-скъпоFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment