Известие

Collapse
No announcement yet.

Избор на зимни гуми

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Избор на зимни гуми

Какъв размер зимни гуми са подходящи за алфата ми (33 1,7 16в перманент 4). Миналата зима си купих континетал уитар контакт 185/55/15 ама доста буксуваше с тях,а и карах сега лятото с тях и малко ги балонизирах,и ще трябва да купувам пак.Този път мисля да взема некви 175/60/14,дали ще е по добре с тях и каква марка да избера?Регенерат гледах с адския грайфер Малатеса се казваше с една година гаранция дали си струва да купувам регенератки?
    Lancia Delta HPE 2.0 16V "95
    sigpic

Недей регенерат пич, цените на новите не-кой-знае-ква-марка са достатъчно атрактивни и все пак са нови - виж гудрич, континентал, ханкоок и дори корморан. ако искаш обади ми се, имам 30% отстъпка в ауто груп 0899 888 966
    Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Корморана не е лощо решение за София стават аз съм доволен щом и до Симеоново се качват зимата са екстра
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

какви са цените на тез корморан?
        sigpic

Comment

60-70 лв. за 14-ка 175/65 таквиз са мойте

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

много тънки цени да не са и те регенерат,а като размер 175/65/14 добре ли за алфата ми?
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от alfista
              много тънки цени да не са и те регенерат,а като размер 175/65/14 добре ли за алфата ми?
              не са регенерат а чисто нови и от тези цени 30% надолу
              Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Аз мисля че ги взех с отстъпка на 60 лв. от Булавто

Comment

Не, че искам да кажа нещо лошо за другите марки. Лично аз зимни гуми съм карал малко...Good Year, Fulda, Dunlop, BF Goodrich, Michelin...и най-доволен останах и все още съм с тях от Fulda. Моя модел е Fulda Kristal Montero и още с Алфата драпаха много добре.
                  www.facebook.com/workshox

Comment

Eпа Фулда са едни от най хубавите гуми, просто са много скъпи за обикновенния юзър. На мен също са ми скъпи, и затова карам с континентал - 225/45/16. Средна цена, високо качество, безшумна гума, спортен грайфер. С континентал излизат от завода водещи автомобилни марки.
                    Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Имам това което търсиш - цена/качество ама пиши ЛС
                      97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Re: Избор на зимни гуми

Какъв размер зимни гуми са подходящи за алфата ми (33 1,7 16в перманент 4). Миналата зима си купих континетал уитар контакт 185/55/15 ама доста буксуваше с тях,а и карах сега лятото с тях и малко ги балонизирах,и ще трябва да купувам пак.Този път мисля да взема некви 175/60/14,дали ще е по добре с тях и каква марка да избера?Регенерат гледах с адския грайфер Малатеса се казваше с една година гаранция дали си струва да купувам регенератки?
                        аз всяка зима карам с регенерат (грайфера е просто супер!!!!) и това от доста години. Никакви оплаквния, напротив за зимни гуми регенератите според мен са много добри, виж за летни определено не стават...........
                        Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Регенерат

Само да кажа , че с регенерирани гуми на преден мост се води Технически неизправно МПС със всичките му там последици
                          97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Само да кажа , че с регенерирани гуми на преден мост се води Технически неизправно МПС със всичките му там последициFrown
                            ми точно това ме претеснява за регенерата.
                            sigpic

Comment

Колега взимай Корморана и не се замисляй гумата е много добра за цената си,освен ако не си решил да вземеш нещо по-скъпо

Comment

Working...
                              X