Известие

Collapse
No announcement yet.

Кажете ми какво масло е най добро за Боксер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Bobo
    Първоначално публикувано от wasp
    Selenia 20K - това е маслото за теб поне Румен (от клубния сервиз) беше на мнение, че това е най-доброто за моята.
    Да но преди когато беше истинско За сведение румен от мен знае за това масло и определено го препоръчвах преди време но сега мотул е по-доброто Ще изчакаме да видим впечатления от новата серия на селения която вече е в мрежата
    Ай, и как да гадая дали е истинско или не, и откъде да си купя "истински" Мотул ? Май опираме до "ами навсякъде може да те излъжат"
    Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Първоначално публикувано от wasp
      Ай, и как да гадая дали е истинско или не, и откъде да си купя "истински" Мотул ? Май опираме до "ами навсякъде може да те излъжат"
      от Проспийд
      Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

А моета алфа (145 1.6 boxer ) като е на газ, какво масло ще и е необходимо, че ми е мн интересно да разбера има ли разлика в такъв случай при избора на масло за двигателя. Сигурно има.

Comment

Първоначално публикувано от ramore
          А моета алфа (145 1.6 boxer ) като е на газ, какво масло ще и е необходимо, че ми е мн интересно да разбера има ли разлика в такъв случай при избора на масло за двигателя. Сигурно има.
          Не няма разлика
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
          X