...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какво трябва да е налягането на маслото?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеКакво трябва да е налягането на маслото в двигателя (бензинов, но ако има разлика, кажете и за дизелите как е) и в какви граници трябва да се мени (топла/студена, ниски, високи обороти) за да е "здравословно" за двигателя..?
Също така как се разбира, че маслото си е изгубило качествата - ясно, че налягането му пада, но колко да падне и в какви режими, за да е ясно, че вече не става?
При мен наблюдавам следното на чисто ново масло: загрял мотор на празен ход уреда показва между 2.0 и 2.5 бара някъде, при форсаж със задържане почти до прекъсвач (но без да удари прекъсвача), стрелката подминава 5 бара (това е макса на уреда) като движението и е мигновенно като стрелката на оборотомера. Това какво говори за маслото - става или не става..? Въпроса е провокиран от факта, че за първи път "изневерих" на "селения рейсинг" и искам да разбера дали това дето съм сипал е ОК, но и като цяло мисля, че отговорите на първите два въпроса са интересни за доста хораFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
-
Първоначално публикувано от badmadafakaДобре де, може ли да направим нещо такова с помощта на тези, които знаят:
на студено на празен ход: от ХХ до ХХ бара
на студено 4К оборота: от ХХ до ХХ бара
загрял мотор на празен ход: от 1.5 до ХХ бара
загрял мотор 4К оборота: от ХХ до ХХ бара
загрял мотор над 6К оборота: от ХХ бара
Това да са перфектните граници, под които ако падне или маслото е боклук и/или е за смяна. Предполагам, че нагоре, колкото повече, толкова по-добре и по-важни са минималните стойности, или..?Имай предвид че вградените уреди на 155/164 за доста инертни и в повечето случай не отчитат коректно. Слагат жигулови датчици и т.н., повечето оргинални тотално не отчитат и т.н. Демек се получава че коментираме показания които масовия редови ТС потребител няма как да види ако не си сложи подходящ уред на подходящо място, а такива се броят може би на пръстите на двете ми ръце.
Last edited by thecleaner; d.m.y г., 18:45.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
За Алфата не знам обаче на Сиерата и бях закачил манометър директно на магистралата без ел. датчик до 6 атм.
- студена 4 атм. на празен ход
- при 5000 оборота 5 атм.
- при загрял ДВГ 2,5 атм. на празен ход
- при 5000 оборота 4,5 атм.
Колата беше на около 300000 км. + -
Поздравиалфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafakaАз дотук пълен отговор не видях, то ако всички си кажат показанията това не значи, че те са "правилните"...
А и хубаво като ги гледаме, но какви отклонения са поносими докато може да решиш, че маслото си е изгубило свойствата, ето това е по-важното според мен...
Точността и правилността на меренето нека ги игнорираме за момента
студен мотор и празен ход - около 4 бара
загрял мотор и празен ход - около 2 бара
максимум 5-6 бараточка
Comment
-
Под 1.5 на празен ход и под 3.5 в обороти според мен или маслото е слабо или мотора те предава
Налягането по принцип зависи от гъстотата на маслото. За да стане рядко то трябва или да се смесва яко с бензин или с водичка. За 10 000 км то може да е пълно с нагар и да е загубило частично от миещите си свойства, както и от мазилните, но налягането не би трябвало да пада осезаемо в този пробег ако мотора е в час.
Също ако имаш повече от 2 бара разлика между студен и горещ двигател то маслото също може да се каже, че не е твоето масло.
Това е според моите разбиранияLast edited by oem; d.m.y г., 14:26.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Тук говорим за сток мотор, сток нормално масло и съвсем нормална експлоатация на мотора и маслото. Държа това до кажа тъй като има и други зависимости от които маслото да стане рядко и налягането да бъде различно. Температура е най-големия фактор които му влияе. Ако избягаш от температурния режим на маслото по спецификация разбира се, че то ще ти даде съвсем неочаквани за теб данниЗа това избора на масло си е башка работа
Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеТемпература е най-големия фактор които му влияе. Ако избягаш от температурния режим на маслото по спецификация разбира се, че то ще ти даде съвсем неочаквани за теб данниЗа това избора на масло си е башка работа
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
-
Ситуацията при мен, уреда на таблото (не претендирам за точност):
Студен двигател, празен ход: 6 бара
Напълно загрял двигател, празен ход: 2.5 - 3 бара
Напълно загрял двигател, над 3500 об.: 6 бара
Така си е с няколко марки масло (Selenia Gold, Agip Sint; Selenia Touring), почти без промяна вече 70000 км. Единствено сега с 5W50 по-бързо пада налягането при загряване на двигателя. Като референтна стойност си имам 2000 об. - налягане между 5 и 3 бара в зависимост от температурата.
Comment
Comment