Здравейте!Да си споделя тревогата и аз...
Днес ми възникна проблем с колата,който още немога да установя!Докато пътувах изведнъж се появи една странна неприятна миризма като на сяра.В началото си помислих,че може би е от отвън някъде,но се оказа от мен,т.е от колата
И в същото време работата на двигателя се измини всякъж не работят всички цилиндри.Първото нещо,което ми хрумна беше да проверя свещите.Оказа се,че една от свещите не работи.Взех чисто нови свещи Шампион,прибрах се и ги смених.
Тъй като се съмнявах да не би да е и от бензина,който заредих сутринта,долях нов по-качествен (100 октана).След смяната на свещите се забеляза някаква промяна,двигателя работеше по-добре определено и миризмата изчезна,но всякъж имаше нещо запушено по изпускателната с-ма
Оставих е да поработи,след което реших да е продухам малко.Като е вкарах в по-високи обороти се пооправи,НО ми светна лампичката на инжекциона.Изгасих пробвах пак и при високи обороти същата работа(и така няколко пъти)?
След това пак се появи онази миризма на сяра откъм аспуха и неравномерната работа на двигателя
Незнам от какво друго може да е.Старите свещи определено бяха за смяна.Надявам се да можете да ми помогнете,аз лично незнам какво повече мога да направя.

Тъй като се съмнявах да не би да е и от бензина,който заредих сутринта,долях нов по-качествен (100 октана).След смяната на свещите се забеляза някаква промяна,двигателя работеше по-добре определено и миризмата изчезна,но всякъж имаше нещо запушено по изпускателната с-ма

Незнам от какво друго може да е.Старите свещи определено бяха за смяна.Надявам се да можете да ми помогнете,аз лично незнам какво повече мога да направя.

Comment