If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Чл. 181. Наказва се с глоба до 50 лв.:
5. водач, който не спре двигателя, когато моторното превозно средство е в престой или е
паркирано, освен ако работата му е необходима за извършване на товарно-разтоварна или
друга технологична дейност;
Чл. 181. Наказва се с глоба до 50 лв.:
5. водач, който не спре двигателя, когато моторното превозно средство е в престой или е
паркирано, освен ако работата му е необходима за извършване на товарно-разтоварна или
друга технологична дейност;
не мое да си паляут двигателите гат им текне [/quote:322ryipv]
за тея "евтиниките" не трябва. То просто си тегли бензин/нафта от резервоара и гори.
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
лично според мен, дори и на 1/3 да падне цената, пак е висока за такова нещо.
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
1. Как ще ми пусне климатроника след като е затоплила антифриза при положение, че работи само на контакт - пак ще трябва бърникане.
2. Трябва друг алтернатор, ако ще е на ток - щот трябва още един акумулатор, който заедно с основния сегашният няма да може да зарежда - доработка допълнителна.
3. Ако ще е на бензин/нафта трябват модификаций по горивната система който ако не са правени фабрично и не е пригодено да работи по този начин си е нож с 2 остриета - или се слага допълнителен резервоар за печката или отпада.
4. В пъти по лесно е да пали мотора и да боботи докато загрее и да си духа после топличко - отностно закона не мисля, че ще ми лепнат акт при положение, че дори няма да разберат, че колата ми е запалена като е спряна на уличка дето патрулка не минава, а и надали ще им направи впечатление.
Като цяло единственно ме притеснява факта как ще се излъже имобилайзера. Това с печката няма в БГ кой да го направи качественно.
1. Как ще ми пусне климатроника след като е затоплила антифриза при положение, че работи само на контакт - пак ще трябва бърникане.
2. Трябва друг алтернатор, ако ще е на ток - щот трябва още един акумулатор, който заедно с основния сегашният няма да може да зарежда - доработка допълнителна.
3. Ако ще е на бензин/нафта трябват модификаций по горивната система който ако не са правени фабрично и не е пригодено да работи по този начин си е нож с 2 остриета - или се слага допълнителен резервоар за печката или отпада.
4. В пъти по лесно е да пали мотора и да боботи докато загрее и да си духа после топличко - отностно закона не мисля, че ще ми лепнат акт при положение, че дори няма да разберат, че колата ми е запалена като е спряна на уличка дето патрулка не минава, а и надали ще им направи впечатление.
Като цяло единственно ме притеснява факта как ще се излъже имобилайзера. Това с печката няма в БГ кой да го направи качественно.
...явно мислим в една посока
AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433 Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.
За всичките неща е помислено, А за последното изречение си в силна заблуда има такива хора
Ок. Вероятно си прав ама не знам защо да давам толкова пари за печка примерно. А дори да дам каква е гаранцията, че ще работи по добре от паленето дистанционно. А пък за единия живот на двигателя .. айде нямам намерени е да я карам тая кола 500 000 км за да ми е голям проблем тоя студен старт дето без печка така или иначе си го има. Вълнува ме как да си излъжа имобилайзера. Това е по тоя въпрос.
Comment