Не знам какво е екстрийм.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Скърцащи предни носачи, решение?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от raz0r Покажи съобщениеНе знам какво е екстрийм.))))
Аз нямам преки наблюдения за неговата работа."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Пръскането със спреи спира скърцането за няколко дни и не е решение !
Единсвено и дълготрайно решение е: задържане на греста между втулката и тампона,а единствените тампони с добър вътрешен релеф са нормалните гумени.
Полиуретана е издръжлив но релефа вътре е не достатъчен и втулката при вкарването изхвърля греста.
Всеки си преценява какви тампони да сложи и скаква грес.
Аз съм с полиуретан и морска грес,на около два месеца свалям и гресирам. Вече ги свалям качвам за два часа.Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеМоите са гумени и карат вече месец след спрея,не се налага да разглобявам,само я вдигнах с крика-10мин.AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
-
Първоначално публикувано от kiko73 Покажи съобщениеА ся си кажи и с какъв спрей си ги пръскалLast edited by lordliness; d.m.y г., 15:42.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
За зимата най-добрата смазка за тампони и ключалки е свинската мас!Не се разлага от водата и прониква дълбоко.
Лошото е, че с вдигане на температурите изтича.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment