Известие

Collapse
No announcement yet.

Скърцащи предни носачи, решение?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Като смазка мисля да ползвам ето това http://www.ebay.de/itm/Grohe-Spezial...item3f0941b128
    Имам 4 или 5 тубички. Ползвахме го на старата работа при ремонта на главите на арматурите на Grohe. Дори и когато минава само гореща вода смазката си остава.

Поздрави
    алфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
    алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.

Comment

Странно е че и моите поскърцваха преди , но откакто стана много студено вече не скърцат.
      ...

Comment

ако може и аз да каже нещо на тема скърцане ....невярвам който и да е спрей да влезе между втулка и гума или поли и втулка ..ей така просто на место с пръскане ...пон есе постарайте да свалите шарнира за да има ход на местена на носача белкем влезе нещо.повечето случай в мокро и студено време ..спира скърцането ..поради естественото омокряне на втулките .. ако в сухо нармално топло време ви се оправи скърцането с пръскане ...значи тампоните вече са чао..и носачите ви се разхождат където си искат/гумени тампони/ . съжалявам но аз също незнам кое е най-доброто решение за колата ви ..освен скъпите носачи trw
        всъщност както чета темата ...има 200 мнения и все различни .. гресирането е до време / за полиуренат/..това вече е ясно .всек ипът е свали качи ...не е за всеки това . полиурет тампони дават предимство при екстремно каране определено но все пак за определено време и почват да скърцат ..грисиорки ...прилично решение но иска пак инспекция на около 10 000 км няма вечни неща с такива пътища у беге
        75 2.0 т.с 146HP ланча делта 1.6 16 103 HP
        kavasaki zzr-600 100 жребеца
        147 1.9 JTD 115 HP тел.0899 80 80 54

Comment

Аз ще пръскам пак като се поизсуши времето, но явно след края на зимата - нови носачи.

Comment

Първоначално публикувано от dellltata Покажи съобщение
            ако може и аз да каже нещо на тема скърцане ....невярвам който и да е спрей да влезе между втулка и гума или поли и втулка ..ей така просто на место с пръскане ...пон есе постарайте да свалите шарнира за да има ход на местена на носача белкем влезе нещо.повечето случай в мокро и студено време ..спира скърцането ..поради естественото омокряне на втулките .. ако в сухо нармално топло време ви се оправи скърцането с пръскане ...значи тампоните вече са чао..и носачите ви се разхождат където си искат/гумени тампони/ . съжалявам но аз също незнам кое е най-доброто решение за колата ви ..освен скъпите носачи trw
            всъщност както чета темата ...има 200 мнения и все различни .. гресирането е до време / за полиуренат/..това вече е ясно .всек ипът е свали качи ...не е за всеки това . полиурет тампони дават предимство при екстремно каране определено но все пак за определено време и почват да скърцат ..грисиорки ...прилично решение но иска пак инспекция на около 10 000 км няма вечни неща с такива пътища у беге
            Моите са още тихи и не се чуват,а ако знаеш как скърцаха(гумени са).този спрей който ползавах е много добре проникващ,но разбира се най- добре е да се разглобят за да се смажат качествено
            Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Working...
            X