Пускам темата,тъй като маслото е "ново" на пазара...в смисъл не е актуално много.Та въпроса ми е има ли някой по подробни данни и характеристики.Подходящо ли е за нашите коли,как се държи на високи натоварвания и прочие.Благодаря.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Отзиви за масло Q8
Collapse
X
-
http://clubalfaromeo.com/forum/showt...F3%E2%E5%E9%F2
Ставало е дума вече за него.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
-
Маслото е върха! Това са много добри масла, внася ги Косер. Имам познат сервиз който работи само с тези масла и имам преки впечатления на много коли. Ако си решил нямаш грижи да го ползваш. Стига да е с подходящата спецификация за твоята кола.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеhttp://clubalfaromeo.com/forum/showt...F3%E2%E5%E9%F2
Ставало е дума вече за него.
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеМаслото е върха! Това са много добри масла, внася ги Косер. Имам познат сервиз който работи само с тези масла и имам преки впечатления на много коли. Ако си решил нямаш грижи да го ползваш. Стига да е с подходящата спецификация за твоята кола.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
мойта я взех с Q8 10/50 беше карано 15 000 км с него .. за жалост ;( Веднага го смених и сипах 20К селения .. ми ко да ти кажа колата си стана по шумна .. Извода за мен е че маслото е супер дори след 15 К .... От тогава не съм го пробвал ..ама се каня скоро или 10/60 IGAT или 10/50 Q8alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
Fiat punto GT in progress ~200hp
Comment
-
Aз скоро трябва да сменям маслото и мисля да пробвам,Eneos,Torco,Motul или RedLine........,в гръцкия форум почти не ползват Селения,особено Eneos се намира на половин цена от Селения а тук са доста по-доволни от него........Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеAз скоро трябва да сменям маслото и мисля да пробвам,Eneos,Torco,Motul или RedLine........,в гръцкия форум почти не ползват Селения,особено Eneos се намира на половин цена от Селения а тук са доста по-доволни от него........
Comment
-
А аз мага да кажа,че вие сте..............
Ползвате масла които си мислите,че са хубави,а те са бози страшни.Тея масла които изреждате са за хора които са си купили АР ,защото е евтина марка.Дано ваща кола да не попада в форумен ентусиаст.
Точка по въпроса.Лично мое мнение.
И на не последно място,знаете ли след колко време се появява лошото масло-след като сте продали колата (50к) и после АР е ..........Last edited by Васил Петров; d.m.y г., 04:39.Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
ех.. Малкото КуВе
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от tqnbtb Покажи съобщениеИскаш да кажеш,че Q8 10/50 е по кофти масло от 20k и Голд на селения лИ ?"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Поредната масларска тема със замерване с марки, вискозитети, легенди и митове по незнайно какви критерииsigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от н.неделчев Покажи съобщениеАз,съм с Eneos и не мога да кажа ,че съм доволен.Мисля скоро да го сменям.
Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщениеА аз мага да кажа,че вие сте..............
Ползвате масла които си мислите,че са хубави,а те са бози страшни.Тея масла които изреждате са за хора които са си купили АР ,защото е евтина марка.Дано ваща кола да не попада в форумен ентусиаст.
Точка по въпроса.Лично мое мнение.
И на не последно място,знаете ли след колко време се появява лошото масло-след като сте продали колата (50к) и после АР е ..........Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
Comment