Известие

Collapse
No announcement yet.

Отзиви за масло Q8

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

http://www.bobistheoilguy.com/
    Може би най - големия сайт посветен на маслото като продукт(а не като марка), и основния ефект от него......има и страхотен форум към сайта.......
    Четръвтата и петата колонка веднага вдясно си струва да бъдат прочетени.......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
      А защо сравняваш Селения 20К с Аджип Рейсинг 10W60..? По-скоро Селения Рейсинг трябва да сравняваш с това...
      Ако трябва да избера м/у Agip SINT2000 (10/40) и SELENIA 20K , ще избера Аgip.

Работата беше там, че след 6000 КМ със SINT2000 колата си беше попйнала 1 литър Маслото е супер, но в кръка ми е проблма . Та за тва минах на "по-тежко" масло. Лично нямам наблюдение от SELENIA Racing , та за това не мога я коментирам, предполагам, че е подобна като на Agip , но цената и на литър е с няколко лева повечко. Като се има в предвид, че в на 4T Racinga , има добавка за ск. кутия (т.е по-скъпо трябва да бъде), не че тази добавка върши някаква работа в двигателя ни.

Първоначално публикувано от tqnbtb Покажи съобщение
      Само информативно на ква цена идва agip-a (за 10/60 говоря) ... по тънко ли идва от рейсинг че не съм го пробвал .. а зимата ще свърши .. и трябва да сипя нещо дето държи налягане
      Свържи се с колегата VFTI по този въпрос

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
      AR 155 2.0 16v SUPER
      Toyota Corolla 2014 S Premium
      Moskvich 2140

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
        Та за Q8 беше темата......
        ..толкова ли неможе всеки да каже какво е според опита му-добро е ...или не е добро .....поради еди каква си причина...........
        ....после темата била бозаджийска,ми то ние я правим такава.
        Kолега другия път като искаш да разбереш нещо за маслото Шел пусни тема за Кастрол или някоя друга марка.
        155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Аха,нали...общо взето съм доволен,колегите споделиха кой с какво е впечатлен......в момента знам 10- тина различни модели коли които са с въпросното масло,включително и алфи(бенз. и диз.).....всички са доволни.Надявам се да останат добрите впечатления и в бъдеще....
          156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
          147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
          159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Working...
          X