Известие

Collapse
No announcement yet.

Обща поръчка на стелки от Германия?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Обща поръчка на стелки от Германия?

Мисля да купя комплект стелки от eBay, тъй като изработката много ми допадна (търсех изрично мокетни стелки с кант и лого). В магазина, който загледах, обаче има огромно разнообразие стелки за редица модели на Alfa, така че си помислих, че може да представлява интерес за някои от вас да направим обща поръчка. Комбинираната доставка до България на 2 и повече комплекта стелки струва 20,- Евро, така че колкото повече хора се съберем - толкова по-добре.

Магазинът е този.

От София съм; няма да представлява проблем за мен като пристигнат, да се срещнем някъде и да ги раздам, но не мисля, че ако седнем да правим и Еконтски доставки до другия край на България, ще има много смисъл от цялата дандания предвид оскъпяване и т.н...

Тъй като нямам намерение да се занимавам с това като търговия, ще съм благодарен, ако имате възможност да се видим предварително, за да се оправим с кинтите. В тоя ред на мисли - предлагам всеки да плаща само за комплекта стелки, който си е избрал; доставката на първо време ще я покрия аз и после ще делим на броя навити хора.

Не бързам с поръчката, тъй че имате седмица-две за размисъл.

Колега тия 40 лева без доставката ли са или какво ?
    Незнам колко хора ще се навият но ако може да дам една друга идея . Да се намерят едни стари съсани стелки ,НО оригинални и по тях да се изреже от мокет и да се кантоват , вярно ще са без лого но мисля че ще успеем да докараме подобно качество .
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
    sigpic

Comment

Не знам за индивидуалните направи-си-сам проекти; там всеки сам си решава какво, как и откъде. В случая съм писал какво предлагам; иначе теми, идеи и предложения за самоделни стелки из форума забелязах, че има немалко.

Ако не се съберем хора няма лошо - аз така или иначе съм си харесал точно от този магазин модел след доста търсене и 100% ще си поръчам от там стелки. Просто пуснах офертата, защото така ще ни излезе доста по-евтина доставката, в случай че има и други заинтересовани.

На въпроса ти - 20 евро е цялата сума за доставка за двама и повече човека; т.е. ако сме само двама, си делим по 10 евра, ако сме четирима - по пет; и така. Иначе сумата за единична доставка (т.е. ако си поръчам само аз и никой не се включи) е 17,50 евро.

Отделно е цената за комплекта стелки, която, доколкото забелязах, почти за всички модели Алфа е 40 евро (освен ако не си харесате комплект стелки + голяма стелка за багажника, които струват по 80 евро). Разнообразие на изпълнения има, така че поразгледайте, пък ако някой си хареса нещо - да свирка.

Comment

Ladjov 40 EUR! Без доставката..
        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

бих се включил ако се съберат хора.
          Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
          156 1,8ТS-99 ......
          EX
          159 1,9 JTD-08

Comment

а на венци на стелките какво не им харесвате. двойно по-ниската цена ли или положителните коментари.
            а на тия от ибей няма детайлни снимки да се види изработката.
            точка

Comment

kolev, не съм гледал "на венци стелките" - дай линк, пък може и да се харесаме евентуално?

Пак казвам (май ми става навик) - никого не насилвам, няма нужда някой да се обижда. За всеки влак си има пътници.

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=67905
                sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от MetroiD Покажи съобщение
                  kolev, не съм гледал "на венци стелките" - дай линк, пък може и да се харесаме евентуално?

Пак казвам (май ми става навик) - никого не насилвам, няма нужда някой да се обижда. За всеки влак си има пътници.
                  не бе, просто тия които си намерил са на двойна цена и нямат и снимки даже.
                  точка

Comment

Linkestis, мерси за линка. Стелките наистина изглеждат много добри, но аз търся определено модел с кант + лого. За кофти кишавокалноснежните условия смятам да ползвам гумени така или иначе.

Доколкото виждам, дотук сме двама навити.

Comment

Първоначално публикувано от MetroiD Покажи съобщение
                      Linkestis, мерси за линка. Стелките наистина изглеждат много добри, но аз търся определено модел с кант + лого. За кофти кишавокалноснежните условия смятам да ползвам гумени така или иначе.

Доколкото виждам, дотук сме двама навити.
                      М комплект 33 предлагат гумени за нашите белисими по 69лв.
                      Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
                      156 1.8TS 16V (01.2001)
                      147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
                      0879369082

Comment

Working...
                      X