Мисля да купя комплект стелки от eBay, тъй като изработката много ми допадна (търсех изрично мокетни стелки с кант и лого). В магазина, който загледах, обаче има огромно разнообразие стелки за редица модели на Alfa, така че си помислих, че може да представлява интерес за някои от вас да направим обща поръчка. Комбинираната доставка до България на 2 и повече комплекта стелки струва 20,- Евро, така че колкото повече хора се съберем - толкова по-добре.
Магазинът е този.
От София съм; няма да представлява проблем за мен като пристигнат, да се срещнем някъде и да ги раздам, но не мисля, че ако седнем да правим и Еконтски доставки до другия край на България, ще има много смисъл от цялата дандания предвид оскъпяване и т.н...
Тъй като нямам намерение да се занимавам с това като търговия, ще съм благодарен, ако имате възможност да се видим предварително, за да се оправим с кинтите. В тоя ред на мисли - предлагам всеки да плаща само за комплекта стелки, който си е избрал; доставката на първо време ще я покрия аз и после ще делим на броя навити хора.
Не бързам с поръчката, тъй че имате седмица-две за размисъл.
Магазинът е този.
От София съм; няма да представлява проблем за мен като пристигнат, да се срещнем някъде и да ги раздам, но не мисля, че ако седнем да правим и Еконтски доставки до другия край на България, ще има много смисъл от цялата дандания предвид оскъпяване и т.н...

Тъй като нямам намерение да се занимавам с това като търговия, ще съм благодарен, ако имате възможност да се видим предварително, за да се оправим с кинтите. В тоя ред на мисли - предлагам всеки да плаща само за комплекта стелки, който си е избрал; доставката на първо време ще я покрия аз и после ще делим на броя навити хора.
Не бързам с поръчката, тъй че имате седмица-две за размисъл.

Comment