Известие

Collapse
No announcement yet.

за затьмнени предни стькла

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• за затьмнени предни стькла

Здравейте,искам да ви попитам дали някои от вас знае колко % мога да си затьмня предните стькла.Мисля да сложа фолио сьс 30% затьмнение,но не сам сигорен дали куките 6те ми правят проблем после.Ако някои има опит с това да сподели
    Алфа Ромео 156 1.8 TWIN SPARK(199 ALFA ROMEO NAD VSICHKI OSTANALI

НЕ ГИ ПИПАЙ

Всеки който го е направил си е имал много проблеми с кукуте, до като не му спрат колата от движение...и така или иначе се маха това фолио в един момент.
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Аз пък не виждам смисъл въобще от фолио. Според мен колата става по-грозна.Особено на някои модели на Алфа хич не им отива
      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33
        Аз пък не виждам смисъл въобще от фолио. Според мен колата става по-грозна.Особено на някои модели на Алфа хич не им отива
        Колега, позволи ми да не се съглася с теб! Наприер една черна Алфа цялата затъмнена изглежда Уникално, но това е мое виждане
        до колегата Панаиот - по-добре недей, защото ще бъдеш спрян от движение

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
        Fiat Bravo 1.6 1997
        Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

Напълно съм съгласна с благун
          Grande Punto 1.9 Sporт
          98 Alfa 145 1.6 16V TS-bivshata

Comment

Re: за затьмнени предни стькла

Първоначално публикувано от Panaiot Pliakov
            Здравейте,искам да ви попитам дали някои от вас знае колко % мога да си затьмня предните стькла.Мисля да сложа фолио сьс 30% затьмнение,но не сам сигорен дали куките 6те ми правят проблем после.Ако някои има опит с това да сподели
            червена с черни стъкла...мноо грозно виждал съм на живо
            Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от blagun
              Първоначално публикувано от Bobi_33
              Колега, позволи ми да не се съглася с теб! Наприер една черна Алфа цялата затъмнена изглежда Уникално, но това е мое виждане
              до колегата Панаиот - по-добре недей, защото ще бъдеш спрян от движение
              Както и да е, все пак разваля видимостта Мен повечето, които са ме засичали на пътя са били със затъмнени стъкла .Пък и затъмнени стъкла+сърдит шофиор=Голф
              Не искам да обидя никого, просто наистина няма смисъл от затъмнени стъкла
              Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Първоначално публикувано от blagun
                по-добре недей, защото ще бъдеш спрян от движение
                Зависи на кого е колата... Няколко пъти засичам вече един ML 55 AMG, който е с изцяло затъмнени стъкла и дори на предното има фолио до половината.
                Явно не го е грижа много за собствената му безопасност на движение...
                Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Max
                  Зависи на кого е колата... Няколко пъти засичам вече един ML 55 AMG, който е с изцяло затъмнени стъкла и дори на предното има фолио до половината.
                  Явно не го е грижа много за собствената му безопасност на движение...
                  По-скоро го е грижа да не го отсвирят в движение...
                  Alfa Romeo 155 1.7 TS '94

Comment

ДО Панайот:

Колега, извода е, затъмни си ги само ако си с МЛ 55 АМГ
                    Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Според мен определено има ефект от затъмняването, но нямам предвид визуален. Става въпрос за това как напича вътре в купето. През лятото прозорецът се нагряваше доста по-силно, когато беше с фолио, отколкото сега - без него, но като цяло слънцето не се усещаше така силно. Определено спира лъчите. Иначе видимостта, особено вечер, си е понамалена, няма спор.
                      При всички положения при каране със затъмнени предни стъкла се очертават два варианта:
                      1. кихаш всеки път на куките като те спрат и така олекваш с по 20-ина лева на спиране
                      2. НЕ кихаш, спират те от движение и махаш фолиото

А самото махане си е @#$# мамата На мен ми отне по 2-3 часа на прозорец
                      _______
                      146 JTD - ex
                      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

По мое мнение може да имаш проблеми на предните стъкла, но само ако куките са светнати какво трябва да гледат. А относно това,че от фолиото няма смисил не съм съгласен! Истинското фолио има много качсетва, които не са за пренебрегване ! Най-важното е,че тапицерий, кожи и всичко останало не избелява от вредните лъчи на слънецето
                        Alfa Romeo 155 1.8TS 96 климатроник

Comment

Първоначално публикувано от sharky
                          ДО Панайот:

Колега, извода е, затъмни си ги само ако си с МЛ 55 АМГ

А моят съвет е на каквато и да е кола да не ги затъмнява!
                          Особено пък на "автобусите" е още по-зле работата с тъмни стъкла. Преди време карах Ленд Круйзер дълга база с черни стъкла, вярвайте ми няма обръщане на заден ход на тъмно. Отделно, че този тип автомобили по принцип са с лоша видимост и огледалото в купето става неизползваемо.
                          Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Според мене не е нужно да се затъмняват стъклата на 90 и повече процента ! Слагаш малко по светло фолио на 50% и ще имаш видимост и вечер !
                            Alfa Romeo 155 1.8TS 96 климатроник

Comment

Колега незнам дали знаеш ама 50% хич не е малко, и ако сложиш 50% просто ще трябва си сложиш очила за нощтно виждане
                              Alfa Romeo 156 2.4 JTD 99’

Comment

Working...
                              X