Здравейте,искам да ви попитам дали някои от вас знае колко % мога да си затьмня предните стькла.Мисля да сложа фолио сьс 30% затьмнение,но не сам сигорен дали куките 6те ми правят проблем после.Ако някои има опит с това да сподели
Известие
Collapse
No announcement yet.
за затьмнени предни стькла
Collapse
X
-
НЕ ГИ ПИПАЙ
Всеки който го е направил си е имал много проблеми с кукуте, до като не му спрат колата от движение...и така или иначе се маха това фолио в един момент.sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
-
Първоначално публикувано от Bobi_33Аз пък не виждам смисъл въобще от фолио.Според мен колата става по-грозна.Особено на някои модели на Алфа хич не им отива
до колегата Панаиот - по-добре недей, защото ще бъдеш спрян от движение
Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
Fiat Bravo 1.6 1997
Fiat COUPE 2.0 16V
Comment
-
Re: за затьмнени предни стькла
Първоначално публикувано от Panaiot PliakovЗдравейте,искам да ви попитам дали някои от вас знае колко % мога да си затьмня предните стькла.Мисля да сложа фолио сьс 30% затьмнение,но не сам сигорен дали куките 6те ми правят проблем после.Ако някои има опит с това да споделиVolvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
-
Първоначално публикувано от blagunПървоначално публикувано от Bobi_33Аз пък не виждам смисъл въобще от фолио.Според мен колата става по-грозна.Особено на някои модели на Алфа хич не им отива
до колегата Панаиот - по-добре недей, защото ще бъдеш спрян от движениеМен повечето, които са ме засичали на пътя са били със затъмнени стъкла
.Пък и затъмнени стъкла+сърдит шофиор=Голф
Не искам да обидя никого, просто наистина няма смисъл от затъмнени стъклаAlfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от blagunпо-добре недей, защото ще бъдеш спрян от движениеНяколко пъти засичам вече един ML 55 AMG, който е с изцяло затъмнени стъкла и дори на предното има фолио до половината.
Явно не го е грижа много за собствената му безопасност на движение...Alfa Romeo 145 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от MaxЗависи на кого е колата...Няколко пъти засичам вече един ML 55 AMG, който е с изцяло затъмнени стъкла и дори на предното има фолио до половината.
Явно не го е грижа много за собствената му безопасност на движение...Alfa Romeo 155 1.7 TS '94
Comment
-
Според мен определено има ефект от затъмняването, но нямам предвид визуален. Става въпрос за това как напича вътре в купето. През лятото прозорецът се нагряваше доста по-силно, когато беше с фолио, отколкото сега - без него, но като цяло слънцето не се усещаше така силно. Определено спира лъчите. Иначе видимостта, особено вечер, си е понамалена, няма спор.
При всички положения при каране със затъмнени предни стъкла се очертават два варианта:
1. кихаш всеки път на куките като те спрат и така олекваш с по 20-ина лева на спиране
2. НЕ кихаш, спират те от движение и махаш фолиото
А самото махане си е @#$# маматаНа мен ми отне по 2-3 часа на прозорец
_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
По мое мнение може да имаш проблеми на предните стъкла, но само ако куките са светнати какво трябва да гледат. А относно това,че от фолиото няма смисил не съм съгласен! Истинското фолио има много качсетва, които не са за пренебрегване ! Най-важното е,че тапицерий, кожи и всичко останало не избелява от вредните лъчи на слънецетоAlfa Romeo 155 1.8TS 96 климатроник
Comment
-
Първоначално публикувано от sharkyДО Панайот:
Колега, извода е, затъмни си ги само ако си с МЛ 55 АМГ
А моят съвет е на каквато и да е кола да не ги затъмнява!
Особено пък на "автобусите" е още по-зле работата с тъмни стъкла. Преди време карах Ленд Круйзер дълга база с черни стъкла, вярвайте ми няма обръщане на заден ход на тъмно. Отделно, че този тип автомобили по принцип са с лоша видимост и огледалото в купето става неизползваемо.Alfa Romeo 145 1.9 JTD
Comment
Comment