Ако искате да не ви виждат в колата, аз ви препоръчвам да ходите в соларния салон на Шарки и да ставате черни!
Известие
Collapse
No announcement yet.
за затьмнени предни стькла
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от NikiboyАко искате да не ви виждат в колата, аз ви препоръчвам да ходите в соларния салон на Шарки и да ставате черни!
Колега незнам дали знаеш ама 50% хич не е малко, и ако сложиш 50% просто ще трябва си сложиш очила за нощтно виждане98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthyПървоначално публикувано от MONIПървоначално публикувано от sharkyЕ то и аз са разбирам че имам соларен салонза ГТВ незнам ама спайдера е с вграден солариум лятото.....
98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
-
Първоначално публикувано от MONIПървоначално публикувано от trustworthyПървоначално публикувано от MONIПървоначално публикувано от sharkyЕ то и аз са разбирам че имам соларен салонза ГТВ незнам ама спайдера е с вграден солариум лятото.....
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Първоначално публикувано от MONIПървоначално публикувано от trustworthyПървоначално публикувано от MONIПървоначално публикувано от sharkyЕ то и аз са разбирам че имам соларен салонза ГТВ незнам ама спайдера е с вграден солариум лятото.....
Audi A6 & Alfa GTV
Comment
-
Колега, мойта първа кола беше с фолио на всички стъкла и ефекта беше следния:
1. Гониха ме на буркани
2. Писаха ми доста тлъст акт (точки + 200лв.)
3. Накараха ме да сваля фолиото от предните стъкла пред тях (иначе те спират от движение)
4. С много нерви и ядове се изчистих предните стъкла и с други нерви и връзки си оправих акта и платих минимолното - 100лв.
5. От тогава съм им редовен клиент
Ако мислиш, че си заслужава давай!Иначе стой готино
А за тиа дето мислят, че не е готино - "Различни хора, различни идеали"!
156 V6 turbo
Comment
-
Първоначално публикувано от gdd55За задният прозорец правят ли проблеми кукерите,че се чуваха едни слухове по едно време че задният прозорец можело да бъде само със щора???
ПРАВИЛНИК ЗА ПРИЛАГАНЕ НА ЗАКОНА ЗА ДВИЖЕНИЕТО ПО ПЪТИЩАТА
ПРИЕТ С ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 36 НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТ 1996 Г.
Обн. ДВ. бр.25 от 22 Март 1996г., попр. ДВ. бр.72 от 23 Август 1996г., доп. ДВ бр. 32/2006 г
Глава втора.
ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ПЪТНИТЕ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
Чл. 13. Забранено е поставянето на пердета на стъклата на предните врати и на задното стъкло. Допуска се поставяне на пердета на стъклата на задните врати само при наличие на огледала за виждане назад от двете страни на автомобила.
А този член им дава право да спират и сакционират за затъмнените стъкла според мен:
Глава шеста
ПРИНУДИТЕЛНИ АДМИНИСТРАТИВНИ МЕРКИ
Чл. 171. (Доп. - ДВ, бр. 43 от 2002 г.) За осигуряване на безопасността
на движението по пътищата и за преустановяване на административните нарушения
могат да се прилагат следните принудителни административни мерки
2. временно спиране от движение на моторно превозно средство:
а) до отстраняване на неизправността, когато моторното превозно средство
е технически неизправно, включително и когато съдържанието на вредни вещества
в изгорелите газове или шумът са над установените норми или конструкцията му
е изменена без съответното разрешение;
Alfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 10.2001
------------------------------------------
Comment
-
Съвсем спокойно мога да ти кажа, че за задния прозорец никой няма да ти каже нищо. Мен веднъж ме гони магистрална полиция за стъклата и като ги питах за задното, те казаха че ако искам мога и ламарина да си сложа и нема никви ядовеА на брат ми аудито е фабрично със затъмнени задни стъкла и никой никъде не му казва нищо, даже и в чужбина
156 V6 turbo
Comment
-
Фабричното затъмняване е друго
за задното стъкло не правят проблем. През моето нищо почти не се вижда - даже и белите лепенки за задния джам, дето ги направи Sudo, не се четяха пред него
Ноооо затъмняването на купето е доста добро, а и фацата се подобрява смятам_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
Comment