Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с Алармата (мисля)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с Алармата (мисля)

Днез в виелицата отидох да запаля колата , отключвам с дистанционното , всичко нормално (звуков и светлинен сигнал) , но вътре лампичката на алармата не свети , а би трябвало, натискам малкото копче на дистанционното (имам имобилаъзер на алармата) и върти но не пали , все едно не сум го натиснал и продалжава да не свети тая лампа . Ако някои има идея от какво може да е да пише. Благодаря предварително.

Първоначално публикувано от Kaloqn_Dimitrov Покажи съобщение
    Днез в виелицата отидох да запаля колата , отключвам с дистанционното , всичко нормално (звуков и светлинен сигнал) , но вътре лампичката на алармата не свети , а би трябвало, натискам малкото копче на дистанционното (имам имобилаъзер на алармата) и върти но не пали , все едно не сум го натиснал и продалжава да не свети тая лампа . Ако някои има идея от какво може да е да пише. Благодаря предварително.
    Принципно сме доста добри в гадаенето и разрешаването на такива проблеми...
    Няма да е лошо да напишеш за каква кола става въпрос, модел и тн, за това алармата заводска ли е или не и разни такива подробности
    sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Колата е алфа 156 1.8тс. , алармата не е заводска , но марката не я знам , утре ще погледна и ще напиша

Comment

Working...
      X