Днез в виелицата отидох да запаля колата , отключвам с дистанционното , всичко нормално (звуков и светлинен сигнал) , но вътре лампичката на алармата не свети , а би трябвало, натискам малкото копче на дистанционното (имам имобилаъзер на алармата) и върти но не пали , все едно не сум го натиснал и продалжава да не свети тая лампа . Ако някои има идея от какво може да е да пише. Благодаря предварително.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Алармата (мисля)
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Kaloqn_Dimitrov Покажи съобщениеДнез в виелицата отидох да запаля колата , отключвам с дистанционното , всичко нормално (звуков и светлинен сигнал) , но вътре лампичката на алармата не свети , а би трябвало, натискам малкото копче на дистанционното (имам имобилаъзер на алармата) и върти но не пали , все едно не сум го натиснал и продалжава да не свети тая лампа . Ако някои има идея от какво може да е да пише. Благодаря предварително.
Няма да е лошо да напишеш за каква кола става въпрос, модел и тн, за това алармата заводска ли е или не и разни такива подробностиsigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment