Известие

Collapse
No announcement yet.

Читав тенекеджия с дозер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колата вече е при мен. Не се наложи да стигаме до дозери. Колата на външен вид стана много добре - няма никакви разлики в боята, или луфтове и като цяло, момчетата при които я закарах свършиха доста добра работа малко по-късно ще кача снимчици. Остана само един читав подкалник да намеря и всичко заспива.
    (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Attached Files

Comment

Е чак пък да няма луф...
        Иначе е добре ако не я гледаш / снимаш отгоре
        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
          Е чак пък да няма луф...
          Иначе е добре ако не я гледаш / снимаш отгоре
          Капакът не е правен. Само калникът и броня+маска и там мога да кажа, че момчетата са се справили много добре. Засега не ми пречи, че съвсем леко е натиснат при левия фар и затова е деформиран самия капак. Трябва да се смени целия капак, ама важното е, че се върнахме на пътя във възможно най-кратки срокове. Към момента ще сме с тоя капак, понеже има и по належащи неща от него, но ще му дойде и на него времето Като цяло пораженията по нея не бяха толкова тежки, колкото се бях филмирал в началото. Както казва Румен, всяко зло за добро. Сега ще стане дори по-добра от преди, защото съм го решил. Но хубавите неща стават бавно и с не малко усилия.
          Ако бях закъснял с 20 секунди, нямаше да се стига до нищо от това, но така се стекоха обстоятелствата. Сега ще трябват усилия, за да я възстановя на 100%, но ще го направя, защото в живота понякога има такива моменти, в които трябва да направиш крачка назад, за да се засилиш
          Last edited by ivo_red; d.m.y г., 00:34.

Comment

Здравейте,
            да ползвам темата.... Търся тенекиджия с дозер или инструменти за разпъване.

Проблема е следния. След удар отзад е леко изкривена гредата в която е ключалката на багажника. Изкривяването е около 1 см навътре и нагоре. Съответно и маската отдолу е поддала - там сантиметрите с повече...
            Къде да я закарам?

ПП. Колата е в лош външен вид след миналогодишната градушка и не ми се ще да наливам излишни пари в скъпи сервизи...
            Alfa Romeo 1.8 TS `98
            sigpic

Comment

Това може да го оправи майстор без дозер. Обикновено дозера е свързан с по-висока цена.
              AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
              Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
              sigpic

Comment

То и аз съм почти сигурен, че ако я вържа пред блока за едно дърво почти ще се справя, ..но не искам да ме дават в господари на ефира или на рояци.ком...

Некой конкретен майстор търся, може и на лични ако е реклама...
                Alfa Romeo 1.8 TS `98
                sigpic

Comment

Working...
                X