Известие

Collapse
No announcement yet.

Направа на ключ Код2

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Направа на ключ Код2

Здравейте,
    Както може би повечето от Вас знаят направата на ключ код 2 / резервен ключ или колата няма никакви ключове / е свързано с поръчката на такъв от Дилъра по шаси и чакане на 2 седмици за доставка,а и също така необходимостта от поръчка на Код картата когато липсва също усложнява нещата.
    От миналата седмица проблема с този модел ключове е решен.Направата на ключ е сведен до 1-2 дни и необходимостта от Код картата е елиминиран .
    Адреса на ателието ми е в гр.София,бул. Александър Стамболийски №186,бл.10
    тел. 0888 638 574
    автоключар, брави , ключове и имобилайзери

Браво
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Ми то май топлата вода не е открита сега ....ама
      BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

Първоначално публикувано от hristiqn
        sigpic
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от hristiqn
          Ами тогава пусни малко парното и ... в нашето село

Човека ни преглага възможност да си решаваме проблема, а ти ....
          sigpic

Comment

Здравейте отново,
            Искам да ви дам още малко допълнителна информация за новостите които предлагам от скоро.
            Предполагам ,че някои от Вас са се питали какво означава надписа KEY CODE върху картите на по-новите коли или какво представляват едни метални / пластмасови /пластинки с набити букви и цифри.
            Та това е кодирана информация за това какво представлява нарязването на вашия ключ.При наличието на такава карта или пластина и при загуба / износване/ на ключа отпада необходимостта от разглобяване на колата и демонтаж на ключалки - просто собственика на МПС-то трябва да пази тези неща и когато му се наложи да дойде при мен в ателието и да му направиме ключа за негова кола.
            За това съвета ми към всички собственици на коли е: ако имате горепосочените неща да ги пазите , а ако ги нямате да се обърнете към фирмения сервиз и да си ги поръчате

Comment

Незнам точно кой код ключ има моята кола ..., но и аз имам само един ключ и той дори не е оригинален ! В Сливен има ми разчетоха кода за няколко сек. от ключа и цената на нов такъв е 70 лв.
              BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

hristiqn,
                ключовете за които дадох информация ,че вече правя са доста по-различни като поколение от това което ти имаш.Според мен все едно да сравняваме направата на ключ за Алфа 33 и направата на копие за твоята кола.Искам да направя уточнение :
                Новостта е следната- вече мога да правя ключове на които в началота на металната част освен символа който представлява пресечени кръгове с триъгълник има и цифрата 2.
                Ключовете на които има само символа без цифра се правят почти във всяко второ ателие, обратно на това ключове на които има цифра се поръчват само и единствено по шаси в представителството.
                Това беше така до скоро.Предварително искам да отговоря на някои които може би ще ме питат
                - ключовете които правя са чисто механични - нямат вградени фабрично вградени дистанционни в пластмосовити дръжки на ключовете
                - изработвам втори / трети / ключ за дадената кола с различен електронен код за колата - не копирам вашия ключ
                - изработването на ключ става след демонтаж на модул от колата и извличането от него на нужната информация

Comment

Наистина сега проверих и цената на другият вид ключове е много голяма!

Незнаех кой вид е моя защото е дубликат и естествено нямам други ключове

Comment

Първоначално публикувано от mirolock
                    hristiqn,
                    Новостта е следната- вече мога да правя ключове на които в началота на металната част освен символа който представлява пресечени кръгове с триъгълник има и цифрата 2.
                    А такива на който там има цифрата 3 правиш ли ? Щото аз съм само с 1 ключ и се притеснявам да не го загубя
                    Alfa Romeo Stelvio 2.0T
                    Toyota RAV4.4 2.2 D-CAT

Comment

да
                      ако става дума за 156-цата.

Comment

а можеш ли да ми направиш ключ за фолксваген шаран 98 година 1.9 ТДИ AFN е кода на мотора тъи като наскоро закупихме автомобила а има само един ключ

Comment

За VW груп няма никакви проблеми.

Comment

Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
                            а можеш ли да ми направиш ключ за фолксваген шаран 98 година 1.9 ТДИ AFN е кода на мотора тъи като наскоро закупихме автомобила а има само един ключ
                            Ама тоя още ли е в движение Един бездарник го гледа кат голем камък та се чудя дали е в час
                            sigpic

Comment

Ако може да ме светнете.Карам 156-цата с червен ключ, а един приятел каза че ми трябвал син защото бил оригинален.Червения бил авариен и сега съм карал колата в авариен режим ако може да ме просветлите?

Comment

Working...
                              X