Няма опции....проверено!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Направа на ключ Код2
Collapse
X
-
Ключ Код 3 мога да правя - на този етап за 3 дни, услугата включва - генериране на чип,генериране на електронен и механичен код, направа на ключ ,програмиране .
Ключ код 3 с фабрична аларма може да се получи само при поръчка от дилъра.автоключар, брави , ключове и имобилайзери
Comment
-
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 800#147800
Ако следиш темата и можеш да помогнеш на човека146 ti rosso 96г.
Comment
-
Първоначално публикувано от pumukleПървоначално публикувано от търтейа ключовете дето пише 3 на тях някой прави ли ги?
особено с дистанционното?
1.С кода на имобилайзера и механичния код на ключа
2.С кода на алармата
Ако ги нямаш тия карти, се поръчват по ВИН срещу някаква сума пара.TIPO 2.0 91g.
PUNTO 1.2 04 g.
156 1.8 TS 00g
Comment
-
Първоначално публикувано от tipo1960Първоначално публикувано от pumukleПървоначално публикувано от търтейа ключовете дето пише 3 на тях някой прави ли ги?
особено с дистанционното?
1.С кода на имобилайзера и механичния код на ключа
2.С кода на алармата
Ако ги нямаш тия карти, се поръчват по ВИН срещу някаква сума пара.
Comment
-
Здравейте колеги,
от 6 месеца ходя по мъките. Имам само един ключ за моята 156-ца, който на всичкото отгоре е счупен. Искам да си направя още един оригинален!!! Звънял съм във Ванто (там и е-майл съм пратил със сканиран талон), както и в представителството на Фиат/Алфа в Русе. От русенското представителство ми обявиха цена от 480 лв. След като видяха, че въпреки цената не се отказвам се започна с едно увъртане и усукване колко сложна процедура било, как се чакало 3-4 месеца и т.н. Като накрая казаха, че не можело да ми помогнат. От Ванто нямам ни вест, ни кост. Нямам никакви код карти и до колкото разбрах ключ се поръчва по ВИН номера. Някой може ли да ми даде телефон/е-мейл на някой, когото мога да потърся и би ми свършил работа? Пак искам да уточня че искам оригинален ключ с дистанционно за алармата/централното.
Благодаря предварително.
Comment
-
аз пък имам три ключа един червен със копче за централното един кафеникав без нищо само със чип за имобилайзера и един червен със копче и чип ама той не е нарязан отпреде нямам карта и никаде не ми пише никви номерца.каде се губят тея карти защо повечето нямаме
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan9641 Покажи съобщениеА аз да попитам? преди три дни си загубих ключа, червен е за 156 , нямам друг резервен и сега какво да свалям? какви номерца каде да ходя? дайте съвет ?Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
С малкия талон не би трябвало да може. Идеята е освен да покажеш номера на рамата и да удостовериш, че си собственик на колата. Иначе ако ти открадна документите мога да си направя ключ за колата ти.Алфа Ромео 156 Sportwagon 1.8 TS '02
Comment
Comment