От QV не става!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Взаимозаменяеми части
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
имииииии,
какво да ви кажа приятели.
Рейката от куве е с по-дебели накрайници/кормилни, също така се оказа че скоростите се сменят с лостов механизъм, а при мен е с жила. Това го казвам, щото и това е закачено на рейката. Предполагам, че може от би КуВе-то ще става на ЖТД-то. Доколкото разбрах за рейките, ще става и от 1.4 мотор, както и от всички модели на Ланча Делта 2, на този етап съм снабден с такава от Ланча, 100% са еднакви. Като се постопли времето ще я сменя пак. Върнах си моята за да имам кола докато сложа другата, понеже няма никакви течове и луфтове, но нещо в нея зловещо прещраква. Оказа се спукан маркуч за високо налягане от помпата към рейката. Това е следствието де, а каква е причината още не се знае, като сваля моята рейка и ще я разглобя.
п.с.
Искате ли да снимам как се сваля и слага рейка на ТС, понеже вече го правя със затворени очи, (2 пъти я свалям и качвам) и да правя някакво ръководство?СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака
Comment
-
Първоначално публикувано от d3v1l Покажи съобщениеПреден (ако има значение) лагер главина от 156 1.8 ТС би ли имало проблем да се сложи на 156 2.0 ТС ? Мерси
ето и темата
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=54480алфа ромео 156 1.8 тс -на части
алфа ромео 164 2.0тс -на части
нисан примера п10 1,6 16в хечбек
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от 2000turbo Покажи съобщениеЛамбда сонда Бош се заменя успешно с такава от Лада 110. Същата е с 4 извода (2 отопление + 2 сигнал), като единия се свързва към маса, а другия към ECU-то.
http://emk-33.com/shop/product_info....a8b80e262466a6Разликата между синовете ми и мен е в цената на играчките...все още...вече не...сега техните са по-скъпи...
Comment
-
-
Първоначално публикувано от stefoo Покажи съобщениеДолни носачи от алфа 156 2,0тс стават ли на 156 1,8тс,че трябва да ги сменям а имам готови рециклирани и да ги меткам направо?Ако има зн годината на 2,0 е 1998 а 1,8 е 2000гСлагай смело... 147/156/GT са еднакви независимо от двигателите и годината
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеСтаватСлагай смело... 147/156/GT са еднакви независимо от двигателите и годината
Comment
Comment