Известие

Collapse
No announcement yet.

Взаимозаменяеми части

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• От QV не става!!!
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

• имииииии,
      какво да ви кажа приятели.
      Рейката от куве е с по-дебели накрайници/кормилни, също така се оказа че скоростите се сменят с лостов механизъм, а при мен е с жила. Това го казвам, щото и това е закачено на рейката. Предполагам, че може от би КуВе-то ще става на ЖТД-то. Доколкото разбрах за рейките, ще става и от 1.4 мотор, както и от всички модели на Ланча Делта 2, на този етап съм снабден с такава от Ланча, 100% са еднакви. Като се постопли времето ще я сменя пак. Върнах си моята за да имам кола докато сложа другата, понеже няма никакви течове и луфтове, но нещо в нея зловещо прещраква. Оказа се спукан маркуч за високо налягане от помпата към рейката. Това е следствието де, а каква е причината още не се знае, като сваля моята рейка и ще я разглобя.
      п.с.
      Искате ли да снимам как се сваля и слага рейка на ТС, понеже вече го правя със затворени очи, (2 пъти я свалям и качвам) и да правя някакво ръководство?
      СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
      сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

• Що изобщо питаш? Давай!
        Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
        Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

• халоген

Здравейте на всички и за много години , искам да ви попитам ляв халоген за ГТВ от подписа дали няма да стане от някоя друга алфичка , поздрави.
          GTV 2.0 TS 16V 1998
          HYUNDAI I20 1.1 CDRi 2013

Comment

• Преден (ако има значение) лагер главина от 156 1.8 ТС би ли имало проблем да се сложи на 156 2.0 ТС ? Мерси
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD 16V
            DUCATI Monster
            Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V-EX

Comment

• Първоначално публикувано от d3v1l Покажи съобщение
              Преден (ако има значение) лагер главина от 156 1.8 ТС би ли имало проблем да се сложи на 156 2.0 ТС ? Мерси
              според отговорите които получих докато питах -да
              ето и темата
              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=54480
              алфа ромео 156 1.8 тс -на части
              алфа ромео 164 2.0тс -на части
              нисан примера п10 1,6 16в хечбек
              sigpic

Comment

• Мерси много !
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD 16V
                DUCATI Monster
                Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V-EX

Comment

• Първоначално публикувано от 2000turbo Покажи съобщение
                  Ламбда сонда Бош се заменя успешно с такава от Лада 110. Същата е с 4 извода (2 отопление + 2 сигнал), като единия се свързва към маса, а другия към ECU-то.
                  Тази дали става?
                  http://emk-33.com/shop/product_info....a8b80e262466a6
                  Разликата между синовете ми и мен е в цената на играчките...все още...вече не...сега техните са по-скъпи...

Comment

• Никой ли не е пробвал с такава сонда? Щот гледам - ефтина...
                    Разликата между синовете ми и мен е в цената на играчките...все още...вече не...сега техните са по-скъпи...

Comment

• Пробвай. Тъкмо ще си първия
                      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• Роберт Бош за два лева!!! Пробвай, какво питаш
                        Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
                        156 1.8TS 16V (01.2001)
                        147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
                        0879369082

Comment

• Бе малко ме е страх тъй, без никой да е пробвал, ама щот колегата казва, че ставала от Лада 110, та се чудя, все пак

Comment

• Долни носачи от алфа 156 2,0тс стават ли на 156 1,8тс,че трябва да ги сменям а имам готови рециклирани и да ги меткам направо?Ако има зн годината на 2,0 е 1998 а 1,8 е 2000г
                            sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
                            Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

• Първоначално публикувано от stefoo Покажи съобщение
                              Долни носачи от алфа 156 2,0тс стават ли на 156 1,8тс,че трябва да ги сменям а имам готови рециклирани и да ги меткам направо?Ако има зн годината на 2,0 е 1998 а 1,8 е 2000г
                              Стават Слагай смело... 147/156/GT са еднакви независимо от двигателите и годината
                              Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                              exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                              ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                              ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                              by RUBIG service

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                                Стават Слагай смело... 147/156/GT са еднакви независимо от двигателите и годината
                                Мерси за отговора.
                                sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
                                Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

Working...
                                X