На мен пък ми запъва педала на газта, просто не върви плавно а на някакви леки прескачания. Не, че е нещо кой знае какво но като се качи някой друг на колата казва, че му е доста неудобно. Смазвах почиствах жила, все е тая...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Скърцане на педала
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от RaddoНа мен пък ми запъва педала на газта, просто не върви плавно а на някакви леки прескачания. Не, че е нещо кой знае какво но като се качи някой друг на колата казва, че му е доста неудобно. Смазвах почиствах жила, все е тая...
не си ли чувал приказката :Жена и кола не се дават
Първоначално публикувано от pr_00fСпокойно колега,
Сега като я покараш по нашите пътища няколко месеца ще почнат да скърцат пластмаси, да тропа това - онова и това скърцане даже няма и да го чувашех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от RaddoНа мен пък ми запъва педала на газта, просто не върви плавно а на някакви леки прескачания. Не, че е нещо кой знае какво но като се качи някой друг на колата казва, че му е доста неудобно. Смазвах почиствах жила, все е тая...Niente i coincidenza nella vita
--------------------------------------
Alfa Romeo 146 ti 2.0 16V TS '96
Comment
-
Ся ще ви успокоя всички,защото при мене всичко скърца.Първо от време на мреме се получава скърцането като натисна съединителя там заради незнам какво си на скоростната кутия(стар и много коментиран проблем).Второ,понякога при връщането самия педал на съединителя прискръцва много гадно - като врата на некой кенеф на село
Ма тва не е болка за умиране.И най дразнещото е,че при най-малката неравност все едно си имам цяло "стадо" щурци и скакалци в багажника
Кората прискърцва,една част от пластмасовата кора на вратата на багажника ми се разкачи наскоро та и тя дрънка понякога(мързи ма да я закача)...абе направо не си е работа.Ма поне е весело
Иначе посъветвайте ме как да пообезшумя кората.Пластмасата е ясна,ма за кората нямам идеи.
Comment
-
Първоначално публикувано от goroСя ще ви успокоя всички,защото при мене всичко скърца.Първо от време на мреме се получава скърцането като натисна съединителя там заради незнам какво си на скоростната кутия(стар и много коментиран проблем).Второ,понякога при връщането самия педал на съединителя прискръцва много гадно - като врата на некой кенеф на село
Ма тва не е болка за умиране.И най дразнещото е,че при най-малката неравност все едно си имам цяло "стадо" щурци и скакалци в багажника
Кората прискърцва,една част от пластмасовата кора на вратата на багажника ми се разкачи наскоро та и тя дрънка понякога(мързи ма да я закача)...абе направо не си е работа.Ма поне е весело
Иначе посъветвайте ме как да пообезшумя кората.Пластмасата е ясна,ма за кората нямам идеи.
Alfa Romeo 155 1.7 TS '94
Comment
-
За кората!
И моята вибрираше от всяка дупка със "звук на щурец",до момента до който бат Йон не ми залепи някакви магически тънки гумички,не го и питах от къде ги е купил.Много прост и ефикасен начин за решаване на този проблем.
А иначе с WD 40 ефекта беше временен,само дето си омазах кората.
Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Comment
Comment