Известие

Collapse
No announcement yet.

Скърцане на педала

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

На мен пък ми запъва педала на газта, просто не върви плавно а на някакви леки прескачания. Не, че е нещо кой знае какво но като се качи някой друг на колата казва, че му е доста неудобно. Смазвах почиствах жила, все е тая...
    Аlfa Romeo 156 16V 1.6 Twin Spark...

Comment

Първоначално публикувано от Raddo
      На мен пък ми запъва педала на газта, просто не върви плавно а на някакви леки прескачания. Не, че е нещо кой знае какво но като се качи някой друг на колата казва, че му е доста неудобно. Смазвах почиствах жила, все е тая...
      че що даваш някой друг да ти се качва в колата :Р
      не си ли чувал приказката :Жена и кола не се дават

Първоначално публикувано от pr_00f
      Спокойно колега,
      Сега като я покараш по нашите пътища няколко месеца ще почнат да скърцат пластмаси, да тропа това - онова и това скърцане даже няма и да го чуваш
      адски много си прав. като минавам през по дупчести улици .. имам чувството, че колата ще се разпадне скърца ужасно купето
      ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Първоначално публикувано от Raddo
        Здрасти колега и при мен се появи същия проблем с педала на газта. Вчера си измих колата и малко я покарах всичко си беше ОК. Днес тръгвам към София и педала почна да скърца. До днес се движеше много плавно. Не знам дали не е нещо свързано с миенето. Ако си намерил къде е проблема бих се радвал да го споделиш че това скърцане ме дразни.
        Niente i coincidenza nella vita
        --------------------------------------
        Alfa Romeo 146 ti 2.0 16V TS '96

Comment

Ся ще ви успокоя всички,защото при мене всичко скърца. Първо от време на мреме се получава скърцането като натисна съединителя там заради незнам какво си на скоростната кутия(стар и много коментиран проблем).Второ,понякога при връщането самия педал на съединителя прискръцва много гадно - като врата на некой кенеф на село Ма тва не е болка за умиране.И най дразнещото е,че при най-малката неравност все едно си имам цяло "стадо" щурци и скакалци в багажника Кората прискърцва,една част от пластмасовата кора на вратата на багажника ми се разкачи наскоро та и тя дрънка понякога(мързи ма да я закача)...абе направо не си е работа.Ма поне е весело Иначе посъветвайте ме как да пообезшумя кората.Пластмасата е ясна,ма за кората нямам идеи.
          Alfa Romeo 146 1.6 Boxer '95

Comment

Първоначално публикувано от goro
            Ся ще ви успокоя всички,защото при мене всичко скърца. Първо от време на мреме се получава скърцането като натисна съединителя там заради незнам какво си на скоростната кутия(стар и много коментиран проблем).Второ,понякога при връщането самия педал на съединителя прискръцва много гадно - като врата на некой кенеф на село Ма тва не е болка за умиране.И най дразнещото е,че при най-малката неравност все едно си имам цяло "стадо" щурци и скакалци в багажника Кората прискърцва,една част от пластмасовата кора на вратата на багажника ми се разкачи наскоро та и тя дрънка понякога(мързи ма да я закача)...абе направо не си е работа.Ма поне е весело Иначе посъветвайте ме как да пообезшумя кората.Пластмасата е ясна,ма за кората нямам идеи.
            WD-40
            Alfa Romeo 155 1.7 TS '94

Comment

За кората!

И моята вибрираше от всяка дупка със "звук на щурец",до момента до който бат Йон не ми залепи някакви магически тънки гумички,не го и питах от къде ги е купил. Много прост и ефикасен начин за решаване на този проблем. А иначе с WD 40 ефекта беше временен,само дето си омазах кората.
              Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Working...
              X